Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

12.11.2010|22:49|Буквоїд

Ольга Сумська презентувала у «Читайці» свою книгу. ФОТО

12 листопада у книжковому магазині «Читайка» відбулася презентація книги Ольги Сумської «Готуємо разом. Сучасна українська кухня».

Рівно півроку назад відома телеведуча, народна артистка України, актриса Ольга Сумська та видавництво «Ранок»  випустили фото-гід по традиційній українській кулінарії. 




Ольга людина системна, і все своє свідоме життя збирала рецепти, поради, нотатки, які можна використовувати в побуті. Звичайно, створюючи з усього накопиченого книгу, Ольга не забула і про сімейні традиції родини Сумських. Книга містить велику кількість фото-матеріалів, тому її можна повноправно назвати фото-гідом по кулінарії. Сюжетну зйомку, за участю Ольги Сумської, реалізував чоловік актриси — Віталій Борисюк. Звичайно, не просто було знайти час для фотозйомок, тому процес часом починався з самого ранку. Ольга ділитися: «Мейк-ап, і знімаємо! І не просто знімаємо, а фотографуємо з моїми улюбленими каструльками, сковорідками, тарелями». Під час підготовки книги Ольгу підтримувала вся родина, і в самій книзі телезірка згадує і свою свекруху, і бабусь, наводить традиційні українські рецепти, які передаються з покоління в покоління.










На зустрічі згадали Маргариту Січкар та її книгу серії «Життя без паніки». Ольга продовжує думку: «Живіть, просто живіть, любить життя таким, як воно є! І неодмінно відбуватимуться події, які зможуть вас порадувати». Слухаючи, одну з найкрасивіших жінок України, розумієш, що вона говорить правду. Що вона живе так кожен день: прямий ефір, надіти кепку та окуляри — на ринок за продуктами, приготувати обід, і знову зйомки, інтерв´ю, планування майбутніх проектів.
До 8 березня Ольга Сумська та видавництво «Ранок» готують новий проект — книгу про красу і стиль. Для українських дівчат і жінок ця книга стане майстер-класом привабливості і здоров´я.



Партнери «Суботників» - книжковий портал «Буквоїд», літературний конкурс « Коронація слова », видавництво «Нора-Друк».

Інформаційна підтримка - портал « Главред », діловий журнал «Профіль», портал «Mail.ru», газета «Точка», спільнота блогів « Сумно ».

Інформація і фото: «Читайка»  «Mail.ru», газета «Точка»,  «Газета по- Киевски»,  сообщество блогов  «Сумно.ком»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери