Головна\Події\Презентації

Події

19.06.2009|17:10|Буквоїд

«З книгою – до дітей!» у Харківській області

18 червня в рамках ІІІ етапу Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» у Харківській області відбулась зустріч відомої української письменниці Марини Павленко з вихованцями Люботинської школи-інтернат та читачами Харківської обласної бібліотеки для дітей.

У зустрічі також взяли участь представники організаторів та партнерів  Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!»: директор видавництва «Грані-Т» Тетяна Шахнік, Президент Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього», помічник голови правління ДАК «Укрвидавполіграфія» Анна Платок, в.о. голови правління ВАТ «Харківська книжкова фабрика ім. М.В. Фрунзе»Елеонора Остафіїва. 

До бібліотеки Люботинської  школи-інтернат біло передано ще 114 книг від МБФ   «Здоров’я майбутнього» та новинки книг видавництва «Грані-Т» із серій: «Сучасна дитяча проза», «Життя видатних дітей», «Дивний детектив»,  «Українська майстерня фантастики» та ін.








Нагадаємо, що в межах Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» у лютому 2009 р. поповнення бібліотечних фондів отримали Ізюмський дитячий будинок змішаного типу, Краснокутський дитячий дошкільний будинок для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, Лозівська школа-інтернат для дітей, які потребують соціальної допомоги, школа-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в селі Кочеток, загальноосвітня школа-інтернат у місті Люботин та Харківська міська громадська організація інвалідів «Креавіта». Загалом було передано понад 1000 книг (більшість – видавництва «Грані-Т») та понад 2000 журналів («Ангелятко», «Ангеляткова наука», «Барвінок»).  

Атмосфера у школі-інтернаті була дуже домашньою та затишною. Здивувало, те, що діти знали усіх героїв книг, подарованих у рамках першого етапу Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!». Діти були активними, і організаторам було досить важко обрати переможців у вікторині «На кращі запитання до автора». Переможці отримали у подарунок книжки Марини Павленко з її автографом. 

Інформація: Всеукраїнський благодійний проект «З книгою – до дітей!»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери