Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

17.06.2009|22:09|Буквоїд

Автор порнофільму про Тимошенко написав про неї книгу

17 червня у Москві російський політик, депутат Держдуми 1993-2008 років Олексій Мітрофанов презентував свою книгу «Юлія», присвячену прем`єр-міністрові України Юлії Тимошенко.

На прес-конференції, присвяченій презентації видання, Мітрофанов зазначив, що в цій книзі не намагається скомпрометувати або «пропіарити» Тимошенко, а хоче розповісти про її характер.

Він зазначив, що це художній твір, в якому немає прізвища героїні, не зазначаються її посади, але більшість фактів не вигадані.

За словами Мітрофанова, його інтерес до Тимошенко викликаний тим, що вона найбільш яскрава особистість світової і української політики.

«Той, хто хоче знати характер Тимошенко, – він прочитає, щоб знати, як ця людина ухвалює рішення і як діє», - сказав Мітрофанов.

На думку Мітрофанова, Тимошенко володіє дуже великим талантом і працездатністю, зокрема, люди, яких вона «кидала», продовжують їй вірити. Водночас він вважає, що чари українського прем`єра не діють на прем`єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Мітрофанов зазначив, що Тимошенко є унікальним політиком, якому немає аналогів не лише в Росії, але й у світі.

«Ангела Меркель – абсолютно інша, Гіларі Клінтон - не така яскрава, а Юля може бути будь-якою – може зіграти 60 ролей, які потрібні їй в даний момент часу», - сказав він.

Мітрофанов вважає, що у разі перемоги Тимошенко на виборах президента України, вона стане таким главою держави, як президент Білорусі Олександр Лукашенко.

«Якщо вона виграє вибори – жорсткий режим на кшталт білоруського, але без білоруської соціальної відповідальності та великої прозахідності», - сказав він.

Мітрофанов зазначив, що ще будучи депутатом Держдуми вибачився за знятий ним еротичний фільм «Юлія» з акторкою, схожою на Тимошенко в головній ролі. За його словами, планувалося зробити жарт в Інтернеті, а вийшло, що той фільм став чинником міждержавних відносин у той період.

Він сказав, що хотів би, як будь-який автор, заробити на своєму творі. Ця книга вже продається в центральних книжкових магазинах Москви за ціною 170-230 рублів.

За словами Мітрофанова, планується продаж «Юлії» в Україні, проте це питання поки що не вирішене. У той же час, ця книга вже представлена в українських Інтернет-магазинах, а на деяких сайтах навіть доступня для скачування.

Інформація: ТСН



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери