Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

29.05.2009|14:45|Буквоїд

«Магічна книга» - українська відповідь Гаррі Поттеру

31 травня 2009 року о 14:00 в салоні empik, ТЦ «Піраміда» находиться за адресою : м. Київ, вул. Мішуги, 4, ст. м. Позняки ) відбудеться презентація «Магічної книги», присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

В минулому році вийшла довгоочікувана казка-роман «Магічна книга» Назіпа Хамітова та Світлани Крилової, яку вони видали під псевдонімами Нез і Лана Світлі.  

У звичайному сучасному місті живуть незвичайні дівчинка та хлопчик. Вони настільки дружні, що два прізвиська злилися в одне Вікі-Тікі. Одного разу, під час грози, Вікі й Тікі забираються на горище будинку, де знаходять старовинну книгу. Раптом, коли діти починають її гортати, - у відкрите вікно влітає кульова блискавка і … Вікі та Тікі приходять до тями вже в іншому світі, адже це Магічна книга, яка здатна виконувати бажання. Одного книга не може зробити – повернути підлітків у реальний світ. Для цього Вікі та Тікі повинні перемогти могутнього Блідого Чарівника та його помічницю Фею Грануялу. Книга підкаже їм, як саме це зробити, але передусім потрібно потрапити до Оракула.   

Безліч дивних, небезпечних та смішних пригод чекають на Вікі-Тікі. Вони потоваришують з двоголовим драконом на ім’я Аура-Лін, одна голова якого чоловіча, друга – жіноча, отримають від гномів чарівну зброю, змагатимуться в підземеллях гоблінів з підступною Гобліновою Бабусею та, навіть, з самим Інквізитором Чаклунів ...  

В планах авторів продовження роману-казки «Магічна книга»: «Вікі-Тікі в Льодовиковому періоді» та «Вікі-Тікі і Маг Блискавок».  

Про авторів:  

Назіп Хамітов:

Письменник, психоаналітик, доктор філософських наук, ініціатор низки проектів на телебаченні та радіо. Автор і ведучий програми «Філософські діалоги» (Радіо-Ера FM, субота, 23.07). Автор понад 20 книг, серед яких: «Одиночество женское и мужское,  «Тайна мужского и женского», «Афоризмы силы», та ін. 

Світлана Крилова:

Філософ, психоаналітик, кандидат філософських наук. Псевдонім, під яким видає художні твори – Лана Світла. Автор книг «Бессмертие личности: иллюзия или реальность?», «Психология красивой женщины». Автор і ведуча програми «Особистість і доля» (Радіо-Ера FM, вівторок, 23.07). 

Партнер проведення зустрічі: книжковий портал «Буквоїд», Асоціація Філософського Мистецтва

Інформація: empik



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери