Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Зустрічі

Події

12.10.2018|21:56|Буквоїд

У Галереї ім. Бориса Возницького відбудеться квест-екскурсія для малечі та батьків

У суботу, 20 жовтня, у Львівській національній галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3) відбудеться інтерактивна презентація книги «Гра в музей» Ірини Магдиш та Наталі Космолінської.

Працівники галереї проведуть дітлахам захопливий квест по експозиції. А дорослі дізнаються, як спілкуватись з малечею про мистецтво та перетворити похід у музей на незабутній спогад. Початок о 12:00. Вхід – вільний, за попередньою реєстрацією .  

Наталія Космолінська  та Ірина Магдиш  точно знають, як захопливо та нестандартно розповісти про предмети мистецтва, що експонуються у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького. Адже саме вони створили чудову пізнавальну книгу «Гра в музей», на сторінках якої читач знайде: багато цікавого про картини й скульптури з Львівської галереї, чимало ідей для мандрівок унікальними місцинами Львівщини, а також  інформацію щодо музики, книжок, фільмів, котрі пов’язані з предметами мистецтва. Ця книжка – справжня знахідка для усіх, хто мислить яскраво.

Тож вже наступної суботи маленькі та дорослі любителі мистецтва спробують створити свою гру в музей! У цьому допоможуть не лише авторки книги, а й прекрасні працівниці Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Возницького, які проведуть ігровий квест по експозиції. Чудова нагода весело та з користю провести час для усієї сім’ї. «Навіть якщо ваша дитина скаже, що їй нудно в галереї, то це не проблема - вона просто ще не готова до кількагодинних походів у музей, – зауважила Ірина Магдиш. - Якщо малечі цікаво дивитися тільки на сходи галереї чи лише на одну картину, то дивіться на сходи чи цю картинку. І через якийсь час дитина доросте до споглядання кількох картин чи кількох залів музею. Якщо їй подобається ходити бавитися в музеях в кубики, то ходіть туди і бавтеся. Бо це зафіксує в її голові, що музеї – це цікаво. Головне наше завдання і завдання цієї книжки – показати, що в музеї може бути цікаво. Вже потім дитина сама збільшуватиме свої знання про митців, фарби та техніки».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери