Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Зустрічі

Події

30.05.2016|13:42|Буквоїд

Макс Кідрук та Олександр Михед зустрінуться в Рівному

8 червня «Література.РВ» запрошує всіх на міждисциплінарну дискусію провідних авторів жанру трилеру в Україні Макса Кідрука та Олександра Михеда. На події буде презентовано дві нові книги. Зустріч відбудеться у конференц-залі готелю «Мир», початок о 19:00.

На останній події сезону “Зима-весна 2016” від організації “Література.РВ” у Рівному зустрінуться два надзвичайно виразних представники сучасної літератури. Олександр Михед і Макс Кідрук - ключові постаті у жанрах психо- і техно-трилеру в Україні.

 

На дискусії будуть обговорювати тези:

графічний роман і візуалізація;нова українська реальність в літературі, помайданний період;український літературний герой;переосмислення української класичної літератури;Стівен Кінг та емоційні жанри.

 

На заході також буде презентовано дві нові книги:

Мороки” - четверта книга Олександра Михеда, арт-бук “18+”, що включає 2 оповідання і повість.“Зазирни у мої сни” - п’ятий трилер Макса Кідрука, що вийде друком у серпні-вересні цього року.


Довідка

 

Олександр Михед - письменник, літературознавець, куратор мистецьких проектів.
Автор понад 150 публікацій у провідних українських ЗМІ та виданнях Німеччини,Сербії, Польщі, США та Білорусі. Автор збірки оповідань “Понтиїзм“ та роману “Астра”.

Куратор “АмнезіЯ project: відкрита платформа” – літературно-мистецького мультимедійного проекту, підґрунтям для якого стала художня книга “АмнезіЯ”, що вийшла друком 2013 р. у видавництві “Електрокнига”. Проект увійшов в сімку найкращих проектів світу, за версією фестивалю “SOUNDOUT!” (м. Берлін). У своїй мультивекторній роботі за допомогою комплексного підходу ставить за мету створити цілісне бачення сучасної масової культури: література – кінематограф – мистецтво.

“Мороки” є арт-буком, який оформила художниця Софія Мельник вмістивши туди велику кількістю своїх картин, створених на основі двох нових оповідань та повісті автора. Книга є першим арт-буком письменника та першою в його доробку з позначкою "18+".

Макс Кідрук - автор 13 художніх та публіцистичних книг, колумніст. Автор першого українського технотрилера “Бот”. Автор всеукраїнського проекту науково-популярних лекцій “Quantum”. Народився, проживає в Рівному.

Вхід на захід платний. Квитки на подію за нижчою ціною можна буде придбати завчасно у тайм кафе “Home”, або забронювати за телефоном вказаним нижче.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери