Головна\Події\Зустрічі

Події

19.04.2016|20:44|Буквоїд

Ірина Снітинська у проекті Мар’яни Савки

28 квітня про життя як основну цінність людини говоритимуть головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка та керівник Школи риторики й ораторства АҐРУС Ірина Снітинська.

Це третє відкрите інтерв’ю в рамках культурного проекту Мар’яни Савки «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину». Зустріч розпочнеться о 18:00 у дворику «Копальні Кави» (Львів, пл. Ринок,10).

« Ми рідко замислюємося над тим, що життя це найважливіша і беззаперечна цінність , - каже Мар’яна Савка. -   Адже від того, як ми сприймаємо життя залежить система цінностей, з якою ми звіряємо кожен свій день... Ми розуміємо що життя це дар, але не завжди усвідомлюємо, що це ще й велика відповідальність: перед Творцем, перед собою, перед суспільством ». Отож, під час третього відкритого інтерв’ю спікери розмірковуватимуть про право на життя малого і великого, про втручання у життя в медичному й психологічному сенсі, про якість життя у похилому віці... А головне - про наше з вами сприйняття життя. «Найдорожче, що ми отримуємо при народженні – життя , - вважає Ірина Снітинська. - І варто його прожити з задоволенням. Зрозуміло, дитячий світ створюють батьки, та дивно, як багато уже дорослих марнують відведений їм час. Рік за роком вони живуть з нелюбимими, отруюють себе недобрими думками, переймаються чиїмись судженнями, знецінюють себе, відмовляються від мрій – всіма своїми діями нищать своє життя. Зрештою, те саме роблять вони із близькими. А життя – найбільших скарб. Озирніться, невже таким ви бачили своє майбутнє, коли були дитиною?! »

Проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» передбачає 12 публічних інтерв’ю з цікавими і впливовими жінками: Ольга Герасим’юк розповіла про важливість рівності, Зоя Казанжи – про вагу незалежності, Ірина Снітинська розмірковуватиме про цінність життя. Проект має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом збираємо кошти для ремонту і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку у львівському Охматдиті. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, ми запропонуємо «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року.

Ірина Снітинська - тренер з ораторської майстерності, фасилітатор, засновник Школи риторики й ораторства АҐРУС. Куратор багатьох благодійних проектів (серед яких «Розфарбуй лікарню», «Купи зустріч – допоможи Україні»). Ірина зауважує, що її філософія полягає у пошуку нової щасливої й успішної людини, яка вміє навчатися від життя, яка сама для себе є вчителем і тренером.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери