Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Зустрічі

Події

08.09.2011|11:37|Буквоїд

PocketBook International та відомі українські автори вперше в Україні створять «Електронну книгу за 24 години»

У суботу, 10 вересня 2011 року, понад 20 письменників, а також редактори, дизайнери та ілюстратори зберуться в одному місці, щоби упродовж доби створити електронну книгу.

За 24 години їм доведеться подолати всі етапи електронного книговидавництва - від ідеї та створення тексту до представлення готового видання. Подібний захід відбудеться вперше в Україні за підтримки міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна», в офісі якої у жовтні 2009 року група медіа-інноваторів створила перший Журнал за 24 години, що поклав початок руху «За 24 години» в Україні.

Серед співавторів першого тому «Електронної книги за 24 години» - Ірена Карпа, Анатолій Дністровий, Лариса Денисенко, Міла Іванцова, Андрій Кокотюха, Антон Санченко, Максим Кідрук, Катерина Бабкіна, Тарас Лютий, Олег Коцарев, Павло Коробчук та інші сучасні українські автори. На очах свідків вони оберуть тему майбутньої книги та візьмуться за її написання. Дещо згодом до творчого процесу підключаться редактори, ілюстратори та дизайнери. Завершальним акордом стане презентація готової книги на екрані електронного рідера. Всі ці етапи відбудуться в одному місці протягом 24 годин.

«Електронна книга за 24 години. Том перший» проводиться на підтримку ContentFest - першої конференції у форматі бар-кемпу, яка відбудеться 4 жовтня 2011 року в Києві за участі практиків у сфері розробки, запровадження та продажу всього спектру ліцензійного контенту в Інтернеті - від електронних книг та програмного забезпечення до відео, новин, ігор та музики. Організатором обох подій виступає компанія PocketBook International - один з провідних світових виробників пристроїв для читання електронних книг, який має українське коріння. Компанія також розвиває власні контент-майданчики в Інтернеті, на яких пропонує якісні ліцензійні електронні та аудіокниги, словники тощо.

Електронну книгу творитимуть з 12.00 дня суботи, 10 вересня, до 12.00 дня неділі, 11 вересня 2011 року у Києві. З місця події вестиметься пряма онлайн-трансляція на сторінках PocketBook International у соціальних мережах. Звіт про подію та перші враження учасників будуть опубліковані на офіційному сайті компанії за адресою www.pocketbook-int.com. Офіційна презентація готового твору відбудеться 4 жовтня 2011 року протягом ContentFest.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери