Головна\Події\Зустрічі

Події

08.05.2009|09:26|Буквоїд

Зустріч із Іваном Неумивакіним у «Книжковому супермаркеті»

12 травня о 16.00 у «Будинку книги та медіа» (Київ, Московський проспект, 6 (м. Петрівка) зустріч із відомим медиком та автором популярних книг Іваном Неумивакіним.

Доктор медичних наук, професор, дійсний член Російської академії природничих наук, лауреат Державної премії, автор 85 запатентованих винаходів, автор 40 книжкових видань про методи нетрадиційної медицини, розробник унікального медичного стаціонару на космічній станції, Іван Павлович не лише координував роботу провідних спеціалістів у цьому напрямку, але й сам упродовж 30 років розробляв нові принципи, методи й засоби надання медичної допомоги космонавтам.

Однак в останні десятиріччя його діяльність скерована передусім на застосування унікальних технологій для лікування й оздоровлення людини у звичайних умовах та актуалізації при тому традиційних методів народної медицини. Слід зазначити, що професор Неумивакін не тільки зосереджується на безпосередній клінічній практиці, а й охоче ділиться своїми знаннями й досвідом. Свідченням цьому ­– півсотні книг, що стали добрими порадниками багатьом читачам (сумарний наклад уже сягнув понад 600 тисяч примірників).

Відтак зустріч із Іваном Неумивакіним та презентація його нової книги «pro Холестерин і тривалість життя» («pro Холестерин и продолжительность жизни») перетвориться на цікавий перфоменс із лікувальним ефектом.  

Відвідувачі книгарні матимуть нагоду й придбати книгу, й поставити запитання її автору, а головне – стати свідками та учасниками розгортання відкритої експериментальної лабораторії, результатами дослідів у якій може скористатися кожен. Адже чудодійні та цілющі засоби оздоровлення цілком придатні до приготування навіть у домашніх умовах. Принаймі інгредієнти (як-от, морква і хрін) і технології – цілком доступні, зрештою у цьому можуть переконатись учасники заходу.

Інформація: «Книжковий супермаркет»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери