Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Події

16.08.2023|18:15|Буквоїд

Сімейна комедія «Душа команди» вийде в кінотеатрах у вересні

14 вересня на великі екрани українських кінотеатрів вийде комедія для всієї родини «Душа команди».

Фільм став володарем Ґран-прі цьогорічного ювілейного Чілдрен Кінофесту — найбільшого українського фестивалю кіно для дітей і підлітків. Вийшов офіційний український трейлер картини.


Сюжет розгортається довкола вихованців школи-інтернату. Влітку в них з’являється нова викладачка — черниця, яку зустрічають пустощами й витівками. Жінка з усіх сил намагається впоратися з юними розбишаками й завоювати їхню повагу. Ставши випадковою свідкою забороненої вилазки дітей для гри у м’яч, вона вирішує започаткувати шкільну футбольну команду.


Стрічка сфокусована на взаєминах сестри Марії та хлопчика, на ім´я Вальдо. Це реальна історія про жінку, яка відкрила юний талант — Вальдо став професійним футболістом і навіть грав за «Реал Мадрид». Свій перший гол футболіст присвятив саме сестрі Марії, а на своїй футболці написав її ім’я.


Світова прем´єра відбулася на 25-му Кінофестивалі в Малазі. Також картину демонстрували на найбільшому європейському фестивалі кіно для дітей і підлітків 52-му Giffoni, де «Душа команди» здобула нагороду як Найкращий фільм у категорії Elements +10. Показували стрічку й на кінофестивалі «класу А» — 70-му Міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні.


У 2022 році картина здобула Валенсійську аудіовізуальну премію Berlanga за Найкращий продакшен-менеджмент, а також номінації за найкращі фільм, режисуру, сценарій, музику до фільму, жіночу роль другого плану, дизайн костюмів та операторську роботу.


У рецензії в британському кіножурналі Screen Daily «Душу команди» називають «саме тим фільмом, який сучасні батьки захочуть показати своїм дітям».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери