Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Події

22.10.2019|17:04|Буквоїд

Україна готується до подорожей у часі разом із героями серіалу "Часова Варта"

В Україні повним ходом йде підготовка до виробництва пригодницько - історичного серіалу в жанрі фентезі "Часова Варта"

Фанати фентезі-серіалів впізнають у "Часовій Варті" адаптацію відомого іспанського проекту "Міністерство часу", про успішність якого говорить те, що його третій сезон вийшов спільно з компанією "Netflix".

Уявіть, що в сучасному Києві, в звичайній будівлі, яка виглядає, як звичайний департамент рядового міністерства, насправді розташована таємна організація. Її співробітники охороняють коридори часу від незаконних переміщень. "Часова Варта" протидіє зловмисниками, запобігає спробам втрутитися в хід часу, пересуваючись з однієї історичної епохи в іншу, розшукує порушників, розплутучи головоломки, пов´язані зі знаковими історичними подіями.

Занурення в гостросюжетні розслідування, драматичні події, маловідомі та знакові факти української історії - все це серіал "Часова Варта", тизер якого вже почали знімати в Києві.

Продюсери масштабного серіального проекту поки не розкривають всіх подробиць, але вже відомо, що в його виробництві задіяні відомі сценаристи і драматурги Максим Курочкін і Оксана Савченко, журналіст і оглядач Віталій Портников, а одну з головних ролей виконує відомий по безлічі успішних фільмів популярний український актор Олексій Горбунов.

Серіал "Часова Варта", створення якого відбувається за підтримки Українського культурного фонду, нині перебуває на стадії препродакшена. Тобто, закінчується розробка сценаріїв пілотних серій, зйомки тизеру, іде підготовка промо проекту для його подальшого виробництва. 

Показ серіалу "Часова Варта" заплановано на всій території України, а також передбачається можливість демонстрації в пострадянських країнах. Автори проекту обіцяють, що цей український серіал приверне увагу широкої глядацької аудиторії, як шанувальників гостросюжетних історичних драм так і популярних серіальних проектів про подорожі в часі, таких як "Пітьма", "Межа" і "Зворотний бік Місяця".



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери