Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Події

05.12.2018|15:56|Буквоїд

Скандальний фільм Ларса фон Трієра на екранах українських кінотеатрів

6 грудня в український прокат виходить трилер «Дім, який побудував Джек» – довгоочікувана нова робота Ларса фон Трієра. Фільм про «творчий шлях» серійного вбивці вперше був показаний у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю.

Події фільму відбуваються в Америці 70-х. Глядачам будуть показані п´ять убивств із блискучої 12-річної «кар´єри» Джека: напрочуд винахідливих і часом до сміху абсурдних, до кожного з них він ставиться як до справжнього витвору мистецтва.

«Дім, який побудував Джек» визнаний одним із 10 найкращих фільмів 2018 року за версією культового французького журналу Cahiers du cinéma.

Головну роль у фільмі виконав Метт Діллон, номінант на премію «Оскар» за роль другого плану у драмі «Зіткнення». У ролі пана Верджа, співрозмовника та супутника Джека – Бруно Ганц, відомий за роллю Гітлера у драмі «Бункер». У ролі жертв у фільмі з´являться Ума Турман та Райлі Кіо.

Ларс фон Трієр – один із найважливіших режисерів сучасності, володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю, лауреат понад 100 нагород міжнародних кінофестивалів. Показ у Каннах ознаменував зняття з режисера статусу персони нон-грата, який він заробив після невдалого жарту про симпатії до Адольфа Гітлера.

«Дім, який побудував Джек» виходить в український прокат 6 грудня. До виходу фільму в трьох столичних кінотеатрах відбудуться спеціальні покази мовою оригіналу з українськими субтитрами, які представлять кінокритики. 6 грудня – у кінотеатрі «Київ», фільм представить кінокритик та ведучий Андрій Алфьоров. Спонсор заходу – ТМ Stella Artois. 8 грудня – у «Лінії кіно» (ТРЦ Аладдін), представляє стрічку кінокритик Олександр Гусєв, і 9 грудня – у «Планеті кіно» (ТРЦ Блокбастер), показ представить головний редактор Buro24/7, ведучий шоу «Скажені пси» на Радіо НВ Олексій Тарасов. Квитки – на сайтах кінотеатрів.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери