Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Події

11.10.2017|16:53|Буквоїд

Фільм «Гарні часи» з Робертом Паттінсоном виходить у прокат

19 жовтня на екрани кінотеатрів виходить фільм «Гарні часи» – кримінальна драма з програми 70-го Каннського кінофестивалю. Головну роль у стрічці виконав Роберт Паттінсон.

Головний герой, Конні, зневірившись знайти роботу та гроші для сплати рахунків, планує пограбування банку. Щоб здійснити напад, йому потрібен напарник – ним стає його брат Нік, у якого з дитинства затримка розумового розвитку. Їх спільна спроба пограбування обертається провалом. Затримавшись, Нік потрапляє до рук поліції. Конні відчуває свою провину перед братом, оскільки розуміє наскільки складно йому буде без допомоги близької людини. Він вирішує за будь-яких обставин врятувати брата від в’язниці.

За оцінками міжнародної преси – Variety, The Hollywood Reporter, The Telegraph – роль Конні стала однією з кращих у кар’єрі Роберта Паттінсона. Роль брата, який зник, виконав один із режисерів фільму – Бен Сефді. Для більшого занурення в свої ролі, під час підготовки до зйомок Бен та Роберт працювали на автомийці у Квінсі. За словами Сефді, вони хотіли показати свій рідний Квінс повноцінним героєм фільму. 

Міжнародна прем’єра стрічки відбулася в рамках конкурсної програми Каннського фестивалю – брати Сефді були наймолодшими учасниками конкурсу в цьому році. Після показу в Каннах глядачі та преса стоячи влаштували фільму овацію, яка тривала протягом 6 хвилин.

Джошуа та Бен Сефді – режисери з Нью-Йорку, лауреати численних премій журі, нагород від міжнародних асоціацій кінопреси, лауреати премії Gotham Awards та премії Міжнародної конфедерації художнього кіно Венеціанського кінофестивалю за стрічку «Бог знає що». Прем’єри їх робіт проходили в рамках фестивалів в Каннах, Венеції, Торонто, Локарно та Санденсі. 

Саундтрек до фільму написав Деніел Лопатін, відомий електронний музикант, який виступає під іменем Oneohtrix Point Never. Музика отримала нагороду Каннського кінофестивалю за кращий саундтрек. В обговорюваному кліпі до головної композиції фільму, The Pure and the Damned, разом із героями «Гарних часів» у вигляді тривимірної моделі з´явився Іггі Поп, чий голос звучить в композиції.

Корисні посилання: 
Постер 
Трейлер 
Кадри з фільму 
Більше про фільм

«Гарні часи» виходить у прокат у четвер, 19 жовтня. Напередодні у столичному кінотеатрі 
«Оскар» (ТРЦ Gulliver) відбудеться допрем`єрний показ.

Інформації: Arthouse Traffic



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери