Події

24.03.2012|08:45|Буквоїд

Кінопрем’єри тижня: Від небезпечних та голодних ігор до класичних мультфільмів у новому форматі

Пропонуємо огляд фільмів, які виходять на екрани кінотеатрів цього тижня.



«Голодні ігри»

Дія розгортається на Землі, але в майбутньому. На залишках того, що колись було Північною Америкою, утворена держава Панем. Столиця країни — процвітаючий Капітолій, якому підпорядковано 12 регіонів-дистриктів, що колись прагнули до незалежності, а нині переможені та розчавлені. У покарання за минулу смуту кожен район щороку зобов´язаний висилати вибраних шляхом жеребкування дівчину і хлопця для участі в жорстоких Голодних іграх. Переможцем вважається той, хто останній залишився живим.

Одного дня доля представляти Дистрикт 12 випадає 16-річній дівчині Катнісс Евердін і синові пекаря Піті Мелларку. Вони вчилися в одній школі і могли б любити один одного, але замість цього вони мають стати ворогами. Поки в змаганні залишаються інші учасники, підлітки ще можуть спільно битися з противниками і захищати один одного. Але рано чи пізно одному з них доведеться загинути. Такий закон Голодних ігор. Але чи такий він непорушний, як здається?

Жанр:   драма, фантастика, екшн

Режисер:    Гарі Рос

У ролях:  Дженніфер Лоуренс, Джош Хатчерсон, Елізабет Бенкс, Стенлі Туччі, Вуді Харрельсон, Дональд Сазерленд, Ізабелль Фюрман, Александр Людвіг,Уес Бентлі  

Країна:   США

 

«Красуня і чудовисько»
 Мультфільм запрошує до зачарованого палацу, що приховано в гущавині темного чарівного лісу. Його господар жахливе Чудовисько, яке всі бояться і ненавидять. Лише найпрекрасніша і найсміливіша дівчина в світі на ім´я Белль здатна розгадати таємницю страшного, а насправді, дуже нещасного господаря замку і зруйнувати чари, які прирекли його на вічне перебування в шкурі страшного звіра.

Все традиційно — тільки той, хто розтопить кригу в серці чудовиська і зможе полюбити його таким, яким він є, зможе повернути йому людську подобу, але, щоб врятувати господаря зачарованого замку, Белль доведеться виступити проти всіх: адже жителі її села, підбурювані злим мисливцем Гастоном, хочуть вбити Чудовисько...

Навесні, коли прокидається природа, студія Disney подарує друге казкове життя цьому фільму у форматі 3D…

Жанр:  анімація, сімейний, фентез

Режисер:  Гарі Труздейл, Кірк Уайз

Країна:  США

 

 

«Веселі канікули»

Стрічка розповість про впійманого мексиканською владою дрібного злочинця, ув´язненого в повну наркотиків і насильства в´язницю, виживати в якій він навчається за допомогою дев´ятирічного хлопчика…

Жанр:  бойовик, драма

Режисер:  Адріан Грюнберг
У ролях:  Мел Гібсон, Петер Стормаре, Скотт Коен

Країна:  США

 

«Небезпечний метод» 

 Сповнений прагнення зцілити складний клінічний випадок, знаменитий доктор Карл Юнг береться лікувати Сабіну Шпільрейн — жінку неймовірної краси, складного психічного складу і зі схильністю до садомазохізму. Юнг озброєний методом свого вчителя, знаменитого Зиґмунда Фрейда.

Обидва поважні вчені зачаровані пацієнтко. І в Юнга починається пристрасний роман з Сабіною. В цей дивний трикутник вплутується і Отто — сексуально стурбований пацієнт-дебошир, що навмисно розсуває межі дозволеного. Зв´язки між усіма учасниками цього дивного і збоченого любовного трикутника починають руйнуватися: повні жадання і помсти, Фрейд і Юнг вступають в битву характерів, поставивши на кін свою репутацію. Нагородою в цій небезпечній грі сексу та інтелекту стане душа Сабіни.

 

Жанр: драма, психологічний, триллер

Режиссер:  Девід Кроненберг

В ролях:  Кіра Найтлі, Майкл Фассбендер, Вігго Мортенсен,Венсан Кассель

Країна:   Великобритания, Канада, Германия, Швейцария

 

 

«Джок»

Історія песика на ім´я Джок — наймолодшого, і, як виявилося, найслабшого зі своїх братів і сестер. Його чекають дивовижні пригоди та неймовірні випробування. Він стане сильним і відважним, хоробрим і відданим — кращим другом для свого господаря.

 

Жанр:  анімація, комедія, пригоди

Режиссер: Дункан МакНіллі  

Країна:  США, ЮАР



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери