Головна\Події\Культура

Події

08.05.2023|16:24|Буквоїд

Опенкол до українсько-американської молодіжної антології від проєкту «Прокидайся, у нас війна»

Громадська організація «безпробілів» та підліткова спільнота «TeenSide» в партнерстві з американською молодіжною організацією «Reflect Empathy» запрошують молодих українських авторів і авторок короткої прози й поезії 13–20 років долучитися до створення українсько-американської молодіжної антології.

Проєкт шукає тексти українських підлітків і молоді про їхній досвід проживання нинішньої війни росії проти України. Тексти перекладуть англійською і доповнять ілюстраціями і фотографіями. Антологію опублікує у США партнерська організація «Reflect Empathy», усі гроші з продажу книжок підуть на міні-гранти (до 500 доларів) для українських авторів і авторок найкращих текстів зі збірки. Гранти можна буде витратити на навчання. 

До 30 травня 2023 автори 13–20 років можуть надсилати свою прозу та поезію про їхній досвід війни на пошту teenside.home@gmail.com. У темі листа потрібно написати «Reflect Empathy» і в листі додати кілька слів про себе. 

Також проєкт шукає ілюстраторів/ок, фотографів/ок та інших майстрів і майстринь візуалу, а також перекладачів та перекладачок, що готові працювати зі складними темами. Сконтактувати з організацією щодо питань або з пропозицією співпраці можна в Instagram: @teenside_bezprobiliv або на пошту teenside.home@gmail.com.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери