Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

04.02.2017|09:17|"Читайка"

Маленькі за обсягом, але не за значенням

Вже майже всі знають про те, що канони краси – дуже суб’єктивна річ, так само, як і нав’язані стандарти щодо книжок. У багатьох головах панує думка, що хороша книга – це велике за обсягом видання. Ми скажемо, що це цілковита нісенітниця!

Одна книга може зачепити з перших сторінок і на двадцятій остаточно перевернути ваше уявлення про світ. А інша може з легкістю влитися своїми трьома сотнями сторінок, і з такою самою  легкістю покинути вашу голову,  не залишивши там ні краплі емоцій чи спогадів. Тож, руйнуючи міфи, ми підготували для вас п’ять маленьких книжок, які можна сміливо назвати великими!

Алессандро Барріко «Шовк»

http://www.chytayka.com.ua/ua/fiction-book/sentimental-novels/shovk.html

Головний герой книги Ерве Жонкур вирушає у небезпечну подорож до Японії. На ньому лежить відповідальна місія: чоловік мусить привезти до французького містечка дорогоцінну грену, з якої народяться шовкопряди. Ця книга наповнена тугою, любов’ю, ніжністю та пошуками щастя.

Юстейн Ґордер «Помаранчева дівчинка»

http://www.chytayka.com.ua/ua/fiction-book/pomarancheva-divchinka.html

Книга для справжніх романтичних натур; скептикам і тим, хто не вірить в казки, – зась. Маленький хлопчик знаходить лист від давно померлого батька, який розповідає йому про своє перше кохання та загадкову «помаранчеву» дівчинку. Повчальна, красива та трохи сумна історія про життя, смерть та любов.

 

Анна Гавальда «Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав»

http://www.chytayka.com.ua/ua/meni-b-hotilos-schobi-htos.html

Анна Гавальда підкорила серця читачів  збіркою, яку видавці, до речі, не оцінювали високо. Її тексти прості, але не примітивні, душевні, але не сентиментальні, щирі, та без шокуючих подробиць. Авторку називають «ніжним Уельбеком» і «новою зіркою французької словесності». Вир емоцій, у який  закручує  читачів від цієї збірки, пов’язаний з тим, що вона зображує притаманні бажання, страхи, мрії та образи, а також - любов у найрізноманітніших її виявах.

 

Джеймс Бовен «Вуличний кіт на ім´я Боб»

 

http://www.chytayka.com.ua/ua/fiction-book/vulichnij-kit-na-im-ja-bob.html

У цій книзі вуличний лондонський музикант Джеймс розповідає про свою зустріч із рудим котом, який невдовзі, як виявляється, змінить його життя. Повість нагадує щось на кшталт щоденника, в якому автор ділиться з читачем своїми думками, почуттями, життєвими подіями. Джеймс розповідає про свої сімейні проблеми, про наркотичну залежність, яка стала причиною його безрадісного існування лондонського безхатченка, та про зустріч із рудим ангелом-охоронцем. Кіт стає справжнім другом, додає позитивних емоцій у життя хазяїна та заробіток, якого тому так не вистачало.

 

Паоло Джордано «Чорне і сріблясте»

http://www.chytayka.com.ua/ua/fiction-book/chorne-i-sribljaste.html

Цей майстерно написаний, бездоганний стилістично і дещо елегійний роман спонукає до роздумів про те, як тісно переплетені між собою життя і смерть. Це дуже реалістична розповідь про сім’ю і стосунки між її членами, а також про самотність і про те, як люди намагаються її долати.

 

Всі ці книжки Ви можете замовити у інтернет-крамниці "Читайка" (http://www.chytayka.com.ua) зі знижкою у 5%! 

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери