Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

14.08.2015|12:49|Буквоїд

«Книжкова Біржа» розпочинає видавничі проекти

Проект «Книжкова Біржа», що рік тому стартував в Україні як логістичний сервіс для видавців та розповсюджувачів нового рівня, розпочинає реалізацію спільних видавничих проектів із українськими видавцями.

Партнером першого такого проекту стало культове львівське видавництво «Кальварія». А першою книжковою новинкою — «Вакансія для диктатора» Сергія Батурина, яка з’явиться в світ до Дня Незалежності України.

 

… Що стається з диктатором, коли він починає втрачати владу, а вчорашні покровителі роблять ставку на іншого? Як у такому випадку поведеться вчорашній правитель та що вчинять його, здавалося би, вірні споборники й побратими, близькі й навіть рідні? На що готовий піти цей диктатор, коли під ним гойдається крісло? Розв’язка історії, описаної в новому романі Сергія Батурина «Вакансія для диктатора», цілком може стати пророчою для очільника знайомої всім країни з імперськими амбіціями, адже автор в своїх романах вже не раз передбачав реальні події.

За словами директора проекту «Книжкова Біржа» Артема Лобанова, «Книжкова Біржа» від самого початку замислювався як виключно логістичний проект для книжкового бізнесу. Але із його розвитком стало зрозуміло, що розширення кордонів співпраці із видавцями у галузі спільних видавничих проектів, має дуже серйозну перспективу та обопільну вигоду.

«Сьогодні «Книжкова Біржа» є не лише найпотужнішим в Україні складським та логістичним найвищого рівня, вона має великий потенціал стосовно реалізації книг, шляхом не тільки розвитку власної роздрібної мережі, а й якісної співпраці з усіма видами учасників книжкового бізнесу, організатором та партнером ярмаркових і культурних заходів, — говорить Артем Лобанов. — Ми вже відпрацювали механізм ефективної логістики та оперативного забезпечення товаром видавців-партнерів «Книжкової Біржі» під час книжкових виставок, на кшалт, Книжкового Арсеналу в Києві, Зеленої Хвилі в Одесі. Готуємось продемонструвати ще більше вдосконалений рівень обслуговування учасників Форуму видавців у Львові. А зовсім нещодавно «Книжкова Біржа» стала співорганізатором регулярного культурного фестивалю «Книжковий ярмарок «Книгосад» у київському парку імені Тараса Шевченка. Тому не дивна наша увага до видавничих проектів, що стануть внеском у розвиток книговидавничої справи в Україні. Повернуть увагу читачів до Книги, як основного джерела морального та розумового розвитку людини» .

Петро Мацкевич, власник і директор видавництва «Кальварія» вважає, що такі проекти мають добрий потенціал: «Я певен, що цей проект «приречений на успіх», адже в ньому гармонійно поєднуються молода енергія, професійний досвід і бажання розвивати український видавничий ринок».

Артем Лобанов також озвучив перші маркетингові кроки в реалізації проекту: «Родзинка «Вакансії для диктатора» полягає не тільки в актуальності теми, а й у гіпотетичній можливості розвитку викладених подій у реалі. Ми навіть плануємо відправити примірник книги особисто прототипу головного героя .

Крім того, за тиждень до Дня Незалежності заплановано розпочати передзамовлення книги за спеціальною ціною та надпривабливими умовами доставки».

Сайт Книжкової Біржі:

http://logobook.ua/

Сайт Видавництва Кальварія:

http://calvaria.org.ua/

FB-сторінка книги:

https://www.facebook.com/VacanciaDlyaDyktatora

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери