Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

05.04.2013|09:09|Буквоїд

У Києві починається II Школа літературного менеджменту

Сьогодні, 5 квітня, у Культурному центрі «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21) розпочнеться II Школа літературного менеджменту. Досвідчені культурні менеджери, видавці та письменники ділитимуться досвідом з колегами. Участі у Школі візьмуть 30 учасників з різних міст України, які пройшли конкурсний відбір.

За словами координатора Центру літературної освіти Марії Придьми, головна ідея проекту – створити ефективну платформу для літературних менеджерів, надати їм знання і практичні навички з менеджменту літератури, фандрайзингу, міжнародної співпраці, особливостей літпроцесу та книжкового ринку. 

У програмі Школи відбудеться 12 лекцій, тренінгів, майстер-класів. Також велика увага приділятиметься практичні роботі у групах, ігровим формам навчання, консультаціям з лекторами. 

Видавець і один з лекторів Школи Завен Баблоян підкреслив, що ця Школа знайомить зі всіма стадіями літературного менеджменту. 

«Учасники дізнаються про усі етапи творення літературних продуктів: від проектування книги як культурного феномену до її продюсування, і далі до її просування в межах країни та за кордоном. Також учасники отримують доступ не лише до експертних знань, але й до енергії та свіжих ідей своїх однодумців», – зазначив Баблоян.  

Ділитимуться знаннями професіонали з багаторічним досвідом у сфері культурного і проектного менеджменту, PR-технологіях, маркетингу, видавничій справі: 

- Завен Баблоян – видавець, перекладач; 
- Ірина Вікирчак – директор Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz», співзасновник ГО «Культурний капітал»; 
- Юка Гаврилова – літературний агент, керівник Юридичного бюро Київської національної медіапрофспілки, експерт з авторського права;  
- Ірина Лепська – директор з розвитку та міжнародних зв’язків ГО «Форум видавців», координатор в Україні міжнародної програми «BookPlatform»; 
- Антон Санченко – письменник, директор видавництва «Електрокнига»; 
- Лілія Шутяк – прес-секретар Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz». 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери