Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Літературний дайджест

До відома наших авторів та читачів

Поширилася інформація про те, що видавництво «Грані-Т» припинило свою діяльність.

Ми дуже любимо наших авторів, читачів, партнерів і те широке коло людей, які стали нашими друзями, тому вважаємо за потрібне спростувати ці плітки і повідомляємо, що видавництво «Грані-Т» аж ніяк НЕ ПРИПИНЯЄ свою роботу, а просто йде на літні канікули. На цей час у штаті залишиться мінімальна кількість працівників, потрібних для роботи на літо (керуватимуть роботою Олена Мовчан, Іван Андрусяк). Також повідомляємо, що на цьому тижні ми здаємо до друку книги нашої нової серії «Дівчата зі спорту»: Леся Воронина «Смак олімпійського золота»,Олесь Ільченко «Абсолютний чемпіон», Міла Іванцова «Заради мрії». Також здаємо до друку книгу Марини Аромштам «Коли відпочивають янголи». У червні очікуємо з друку такі книги: «Олександр Гаврош про…», Андрей Хадановіч «Таткові нотатки», Олесь Ільченко «Жуки та інші поважні особи», Богдан Жолдак «Про чисті ручки». Протягом червня продовжуємо роботу над альбомом Галини Шевцової про японську архітектуру, альбомом Ольги Лагутенко про українську графіку, завершуємо роботу над книгою Тімоті Снайдера «Червоний князь», повістю Галини Ткачук «Вікно до собаки», повістю Клауса Гаґерупа «Золота вежа». Просимо наших читачів та авторів не зважати на інформацію, яка поширюється в медійному просторі. Готуємо для вас усіх багато цікавезного))

Також ще раз запрошуємо наших читачів на презентацію книги Миколи Гоголя «Записки сумасшедшего», яка відбудеться 9 червня о 17:00 в Музеї книги та друкарства України. А 13 червня о 18:00 у Харкові, у книгарні «Є» (вул. Сумська, 3), відбудеться презентація книги Леоніда Ушкалова «Від бароко до постмодерну».

P. S. Особливо цікавим надаємо перелік друкарень, з якими успішно працюємо протягом тривалого часу і взаємно дотримуємося зобов’язань. Зараз там друкуються чотири наші книги: «Фактор-Друк», «Новий друк», «Дорадо-Друк».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери