Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

22.10.2019|14:32|Буквоїд

Галина Вдовиченко презентує новий роман у Києві

У неділю, 27 жовтня, у Києві відбудеться презентація довгоочікуваного нового роману Галини Вдовиченко «Найважливіше – наприкінці», що вийшов друком у «Видавництві Старого Лева». Початок о 18:00 у Creative Women Space (пров. Михайлівський, 9Б). Модеруватиме розмову Ганна Улюра. Вхід вільний.

«Найважливіше – наприкінці» – це гранично інтимна книга, що розповідає історію стосунків чоловіка та жінки без прикрас. Хто вони, ці нові герої Галини Вдовиченко? І чи такі вже нові? Сьогодні чоловік та жінка на шляху війни одне з одним, взаємних образ та розчарувань. Завтра – перемир’я, спільні надії та плани. А далі чиєсь необережне слово вкотре ламає крихку ідилію... Врешті-решт, провівши разом третину життя у перемогах та поразках, «дорослі діти» потрапляють у час, коли нарешті варто зрозуміти себе та одне одного.
 
Нова книжка Галини Вдовиченко – про тонкий психологізм стосунків, про вміння прощати й не розмінюватися на дрібниці, бути уважними одне до одного і до себе, цінуючи кожну мить цього несамовито швидкоплинного життя.

Галина Вдовиченко - письменниця, журналістка. Членкиня PEN UkrAINe. Народилась у 1959 році на Кольському півострові за Полярним колом. Закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. До 2017 року працювала у газеті «Високий Замок» (Львів). Авторка романів «Пів’яблука», «Тамдевін», «Хто такий Ігор?», «Бора», «Інші пів´яблука», «Маріупольський процес», «Найважливіше - наприкінці». Дитячих книг:  «Ліга непарних шкарпеток», «Мишкові Миші», «Чорна-чорна курка» та серії про «36 і 6 котів», що стала бестселером. Працює та мешкає у Львові. 


коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери