Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Зустрічі

Події

15.04.2010|12:51|Буквоїд

Чергове засідання КПК

15 квітня о 17.00 у книжковій кав’ярні «Азбука» (Київ, бізнес-центр «Форум», вул. Миколи Пимоненка, 13) відбудеться чергове засідання Книжкового Прес-Клубу.

 На цьому засіданні книжкові новинки презентуватимуть керівники видавництв: «Амадей», «Велес», «Нора-Друк», «Фоліо». Спеціальний гість засідання — знана українська письменниця, перекладачка й культуролог Євгенія Кононенко.

Видавництво «Амадей» представить Валерій Грузін – журналіст, перекладач, письменник, який народився і виріс у Києві, жив у Нью-Йорку та інших містах світу. Мав ґрунтовну розмову з Реріхом, Ірвінгом Стоуном, Джорджем Соросом та іншими розумними людьми світу. Але краще Києва і киян так нічого і не знайшов. Сьогодні Валерій Грузін - директор видавництва «Амадей», що випустив серію книг про Київ - «Золотий Ієрогліф»

Видавництво «Нора-Друк» представить європейський бестселер – роман однієї з найуспішніших й найзагадковіших письменниць сучасної Франції Мюріель Барбері «Елегантна їжачиха» у перекладі Євгенії Кононенко.

Видавництво «Фоліо» презентує серію мікромініатюрних видань, до якої входять такі книжечки: «Моя собака», «С днем рождения», «Лучшему шефу», «Любимой теще», «Блондинки». Крім того, Олександр Красовицький запропонує вашій увазі нову книжку Данила Яневського «Крах Симона Петлюри» та видання  О. Довженко «Україна в Огні».

А наостанок модератори зустрічі Ксеня Сладкевич і Петро Мацкевич (агенція MSBrand Corporation) оголосять про плановані зміни формату Книжкового Прес Клубу у подальшому. 

Нагадаємо, що Книжковий Прес-Клуб — це клуб професійних зустрічей журналістів і книжкових видавців. До народження цього клубу були причетні керівники книжкових кав’ярень «Азбука», журналісти та видавці. До участі у засіданнях клубу запрошуються всі гравці видавничого книжкового ринку України. Засідання клубу відбуваються раз на два тижні.

Нагадаємо, що попередніх засіданнях клубу які відбулись цього року, журналістам були представлені новини та новинки видавництв «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «БАО», «Грані-Т», «Дух і Літера», «Маузер», «Кальварія», «К.І.С.», «Клуб Сімейного Дозвілля» «Країна мрій», «Наш час», «Ніка-Центр», «Нора-Друк», «Основи», «Самміт-книга», «Смолоскип», «Теза», «Факт» та «Фоліо», а спеціальними гостями клубу — Данило Яневський, Дмитро Стус, Андрій Цаплієнко, Сергій Руденко, Ілля Ноябрьов та Юлія Бурковська.

Фото-звіти, анонси, прес-релізи та інша інформація діяльність Книжкового Прес-Клубу, а також про те, як знайти книжкову кав’ярню «Азбука» тут: http://community.livejournal.com/knprkl

http://bpc.at.ua/



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери