Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Новини

08.10.2017|15:30|Буквоїд

Валентин Терлецький. «В.І.Н.»

Детективно-містична історія про загадкове зникнення відомого митця, який зачаровував оточуючих своєю харизмою, став для багатьох сучасників взірцем і дороговказом у житті. Але одного разу він зник, не полишивши після себе й сліду, окрім спогадів його друзів, ворогів і колег.

 Його слідами йде журналіст Шульц, чиї спроби написати серію матеріалів про таємничого митця виливаються у захопливе і навіть небезпечне журналістське розслідування, сповнене загадок і несподіваних відкриттів. На вас чекає незвичайна історія, яку самі її герої називають «грою у самого себе».

Книжка увійшла до серії сучасної прози «Перехрестя» й вперше презентувалася під час Форуму видавців, після чого розпочався тур Автора Україною з презентаціями новинки.

 

Нагадаємо, що перша новинка серії сучасної прози «Перехрестя» — Даніель Ґлаттауер «Північний вітер» у перекладі Ірини Савюк — була презентована в рамках Книжкового Арсеналу 2017.

 

Валентин Терлецький — запорізький письменник, журналіст, музикант, лідер рок-гурту «Декаданс», телеведучий, автор телевізійної програми «Козацька звитяга».

Автор поезій, есе та романів. Переможець і лауреат низки літературних конкурсів і премій. «В.І.Н.» — восьма видана і п’ята прозова книжка Валентина.

 

 

 

Цитата з книжки

А хто вам сказав, що Він творив лише добро? Він був живою людиною, з плоті і крові, як усі ми — сповнений своїх пристрастей, гріхів, згубних звичок. Інколи Він навіть ображав людей, хай і несвідомо, але бувало й таке. Чи, краще сказати, люди інколи ображалися на Нього, бо не всі розуміли Його дивакувату натуру, Його нестандартні погляди на життя, оту Його майже скажену віру в справедливість для всіх, якої, як ви знаєте, не існує. Я скажу більше — багато хто Його абсолютно не розумів — або відмовлявся розуміти, або просто не хотів цього робити. Він був, великою мірою, чужий у цьому світі. Він сам прекрасно усвідомлював це, але переробити себе вже не міг. Та й навіщо? Адже Він виглядав, принаймні, ззовні, щасливим, впевненим, сильним. Він був таким, яким був... Розумієте, я ж Його, насправді, не знав настільки близько, щоб говорити про всі Його прояви. Ви про це спитайте краще у тих, хто був з Ним постійно поруч, хто проживав разом з Ним оте Його шалене життя. Таких небагато, але вони є. А ще краще, спитайте про Нього у молоді, у тих юних прихильників, які серед нас усіх найбільше любили Його.

 

Валентин Терлецький. В.І.Н. Роман / Серія «Перехрестя» / Обкладинка і логотип серії: Михайло Євшин — Львів: Кальварія, 2017. — 160 сторінок, обкладинка тверда, папір — книжковий Munken. Формат 206х133 мм. ISBN 978-966-663-371-5



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери