Головна\Події\Фестивалі

Події

05.12.2012|09:07|Буквоїд

В «Українському домі» відбудуться «Книжкові контракти 2012»

15 грудня в «Українському домі» відкриється III Київська міжнародна книжкова виставка «Книжкові контракти 2012», яка триватиме впродовж чотирьох днів. Організатор заходу - Держкомтелерадіо України.

 

Цьогоріч участь у книжковому форумі візьмутьпонад 100 учасників, серед яких - вітчизняні видавництва, а також видавці із Росії, Білорусі, Азербайджану, Туркменістану, Чехії, Фінляндії та Греції.

На відвідувачів чекатимуть кращі зразки художньої, наукової, навчальної, дитячої літератури, а також подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки тощо.

Програмою «Книжкових контрактів» передбачено численні презентації, семінари, відкриті диспути, а для маленьких шанувальників - розважальна програма до дня Святого Миколая.

Також під час виставки відвідувачі матимуть змогу поспілкуватись із улюбленими українськими письменниками - Михайлом Загребельним, ІваномАндрусяком, Любком Дерешем, Іваном Драчем, Андрієм Курковим, Ладою Лузіною та багатьма іншими.

Окрім того, традиційно в рамках форуму відбудеться благодійна акція «Особливі книжки -для особливих дітей». Зібрані за її результатами кошти будуть направлені на видання підручників та художніх книжок шрифтом Брайля. В акції візьмуть участь видавці, політики, діячі культури та мистецтв, зірки шоу-бізнесу та відвідувачі виставки - усі небайдужі до долі дітей з вадами зору.


Інформація: Держкомтелерадіо 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери