Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

12.02.2020|12:56|Буквоїд

Любов у віршах: Всі. Свої та PEN Ukraine підготували спільний проєкт до Дня Валентина

Класичний подарунок до Дня закоханих — листівка. Оригінальний варіант такого презенту в легкому акварельному дизайні розробили платформа українських брендів «Всі. Свої» разом з літературним партнером PEN Ukraine. Спеціальна колекція листівок з віршами про кохання українських поетів та поеток вийде до Дня Валентина.

Висловити свою любов до найдорожчих людей автори листівок пропонують за допомогою лірики Галини Крук, Сергія Жадана, Дмитра Павличка, Грицька Чубая, Оксани Забужко. До того ж, вони закликають робити приємне не тільки коханим людям, а й близьким друзям, родині. 

«Наша серія листівок з віршами українських авторів — це спосіб нагадати про традицію дарування друкованих листівок. А також показати, що ми цінуємо свою літературу і мову та хотіли б, аби українська поезія стала модною», — розповідає засновниця проєкту «Всі. Свої» Ганна Луковкіна.  

«З одного боку, перед нами стояло складне завдання — запропонувати добірку найсильніших, на наш погляд, віршів українських поетів і поеток про кохання. З іншого боку, це були тексти, які ми всі знаємо напам’ять: достатньо пригадати один рядок, щоби перед тобою постав цілий вірш з його образами, метафорами і неповторним настроєм. Нам би хотілося, щоб ця любовна лірика так само стала дорогою і пам’ятною для всіх своїх — для тих, хто цінує свою літературу і хоче освідчуватися в коханні своєю мовою», — говорить Тетяна Терен, виконавча директорка PEN Ukraine.

Обрати вірш, який найкращим чином відображає ваші почуття, можна в усіх трьох магазинах Всі. Свої: на Хрещатику, 27 та 34, а також у Lavina Mall. Листівки будуть наявні з 11 лютого. Їх можна отримати (безкоштовно) як комплімент до кожної покупки. Також у соцмережах будуть онлайн варіанти листівок, котрі користувачі зможуть надіслати коханим.

Всі. Свої — найбільша платформа українських брендів, яка наразі налічує більше 2000 резидентів. Проект був заснований у 2015 році і сьогодні складається із серії маркетів та магазинів українських брендів одягу, взуття, аксесуарів, а також домашнього декору та меблів.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери