Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

14.04.2016|15:28|Буквоїд

Ксенія Соловей презентує книгу «Грудне вигодовування: секрети і секретики»

У неділю, 17 квітня, о 13:00 у Першій львівській Медіатеці(вул. Мулярська, 2а)відбудеться презентація книжки Видавництва Старого Лева «Грудне вигодовування: секрети і секретики».

Презентація пройде за участі перинатального психолога, організатора Центру підтримки грудного вигодовування «Молочні ріки» Ксенії Соловей та головного редактора ВСЛ Мар’яни Савки. Гості зустрічі не лише матимуть нагоду обговорити книжкову новинку, але й отримати відповіді на запитання щодо грудного вигодовування та правильного розвитку немовлят. Вхід вільний. 

Мрія кожних батьків - аби їхній малюк був здоровим, швидко ріс, нормально розвивався і тішив усіх довкола своїми першими досягненнями. Ключову роль у цьому, безсумнівно, відіграє грудне вигодовування. Адже грудне молоко – ідеальна їжа для вашої крихітки, яка забезпечить дитячий організм усім необхідним. Цінність маминого молока в житті немовлятка переоцінити важко. Але що робити, коли одразу налагодити процес вигодовування не вдається? Коли мама нервує, а малюк плаче? На усі ці запитання знає відповідь консультант з лактації Ксенія Соловей, яка разом з лікарем-педіатром Тетяною Гавриленко та психологом Миродарою Єрко написала книгу «Грудне вигодовування: секрети і секретики». 

Книга з’явилась у 2016 році і стала першим виданням з нової серії «Школа мудрих батьків» від Видавництва Старого Лева. У ній висвітлюються найсучасніші погляди фахівців на грудне вигодовування, підказки матусям, як психологічно налаштуватися на успішний процес грудного вигодовування та практичні поради, як його налагодити. «Вихід книжки – важлива подія для мене, і я впевнена, що і для країни в цілому, адже тема грудного вигодовування – дуже важлива та потрібна для наших діток та мам, - каже Ксенія Соловей. -Авторами книжки стали також педіатр – Тетяна Петрівна Гавриленко та Миродара Єрко, психолог, мама чотирьох діток, яких годувала грудьми. Книжка створювалася з великою любов’ю до майбутніх читачів  і прагненням помістити до неї максимальну кількість інформації та розповісти про всі етапи годування грудьми – від самого початку і до завершення грудного вигодовування. Щоб допомогти мамам впоратися з труднощами та отримувати задоволення від грудного вигодовування».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери