Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Події

12.04.2020|15:42|Буквоїд

Фільм «Віддана» – відтепер онлайн

Не встигли сходити на кінопоказ фільму«Віддана», знятогоFILM.UA Productionза романом Софії Андрухович «Фелікс Австрія», чи так вподобали стрічку, що хочете подивитися її знову? Тоді маємо для вас чудову новину! З 10 квітня фільм можна буде переглянути онлайн!

Відсьогодні стрічка з’явитиметься в онлайн-сервісах MEGOGOOLL.TVSweet.tv та 1+1 Video. Слідкуйте за анонсами улюблених майданчиків, адже легальний доступ можна придбати лише на цих платформах
 
«Нарешті глядачі в Україні мають можливість подивитися фільм «Віддана» на легальних онлайн платформах – MEGOGO, SWEET.TV, OLL.TV та 1+1 VIDEO. Після завершення прокату ми отримали неймовірну кількість повідомлень у месенджери соціальних сторінок проєкту з питанням коли та де можна подивитись фільм онлайн. Ми розуміли, що чимало людей хочуть передивитись фільм знову, та є ті, хто не встиг побачити стрічку у кінотеатрах. У зв’язку з реаліями карантину, зараз онлайн-простір  це поки що єдина можливість продовження життя фільму. Тому тішимося, що фільм представлений на всіх основних онлайн-платформах. Дякуємо глядачам за терпіння та бажання дивитись українське кіно на легальних ресурсах», – розповідає продюсерка «Відданої» Надія Зайончковська.
 
За сюжетом і у книжці «Фелікс Австрія», і у фільмі «Віддана», події розгортаються наприкінці XIX – на початку XX століття у місті Станіславів (колишня назва міста Івано-Франківськ). Йдеться про непрості стосунки між двома жінками: дочкою лікаря Аделею та її служницею Стефою, з якою вони разом виросли в одному будинку.
Режисеркою екранізації стала Христина Сиволап, для якої «Віданна» – повнометражний дебют. Над сценаріємпрацювали Аліна Семерякова та Софія Андруховичпродюсеркою стала Надія Зайончковська. Головні ролі у фільмі виконали Маріанна Янушевич, Алеся Романова, Роман Луцький, Олександр Кобзар, Сергій Волосовець, Ада Роговцева, Катерина Кухар, Євген Янович, Наталя Васько, Ірма Вітовська та інші


коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери