Re: цензії
- 05.10.2024|Алла Полторацька, кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземної філології та перекладу МАУПВітайте посібник з української мови!
- 04.10.2024|Михайло Ісак, c. Імстичово, ЗакарпаттяСива симфонія душі Дмитра Креміня
- 25.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мовиУкраїнська поезія спротиву - угорською
- 19.09.2024|БуквоїдTasty Communication: How to Understand and Be Understood
- 19.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мовиПро мову, боротьбу і єдність нації – популярно
- 13.09.2024|Олег СоловейРелігія страждань
- 13.09.2024|Артур ЛантанРосійська війна проти України: Як нам розірвати 400-річне замкнене коло
- 11.09.2024|Роман ТкаченкоЧи «нормальні люди»?
- 11.09.2024|Віктор ВербичЄвген Сверстюк в іпостасі проповідника зі шпагою
- 05.09.2024|Ігор Павлюк«Їжаки»
Видавничі новинки
- Ігор Павлюк. "Бут. Історія України у драматичних поемах"Поезія | Буквоїд
- У Чернівцях видали новий роман Галини ПетросанякПроза | Буквоїд
- Станіслав Ігнацій Віткевич. «Ненаситність»Проза | Буквоїд
- Чеслав Маркевич. «Тропи»Поезія | Буквоїд
- Легенда про ВільнихКниги | Буквоїд
- Нотатник Вероніки Чекалюк. «Смачна комунікація: гостинність – це творчість»Книги | Буквоїд
- Світлана Марчук. «Небо, ромашки і ти»Поезія | Буквоїд
- Володимир Жупанюк. «З подорожнього етюдника»Книги | Буквоїд
- Ольга Полевіна, Еліна Заржицька. "Чи бачать небеса котів"Книги | Буквоїд
- Тара Шустер. "Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось"Психологія/Філософія | Буквоїд
Re:цензії
Tasty Communication: How to Understand and Be Understood
Перед вами книга, яка є четвертим виданням Вероніки Чекалюк на Amazon. Вероніка досліджує комунікацію за столом і експериментує з етикетом та сценаріями застілля.
У цій книзі, яка доступна англійською мовою, авторка зробила подарунок для читачів: авторські метафоричні карти — гру для комунікації за столом на 8 карт із діями і закликом для спілкування.
У книзі «Смачна Комунікація: як розуміти й бути зрозумілим» досліджуються основи повсякденної комунікації: атмосфера і стиль харчування, а також гармонія і баланс. Видання поділене на тематичні ілюстровані розділи, кожен з яких відповідає певному етапу філософії комунікації за столом. Від минулого до сьогодення! Ще сам Цицерон говорив: «Радість від бенкетів слід оцінювати не за кількістю делікатесів, а за зібранням друзів і їхньою розмовою, якістю спілкування». Комунікація перевершує важливість самих страв. Висококласна гостинність є «ключем до успішної комунікації, перемовин». Найвищий комплімент кухарю – це мовчання гостей під час їжі: коли їхні роти лише смакують страву, це означає, що вони насолоджуються кожним шматочком.
Вероніка Чекалюк – науковець, дослідниця історії й вивчення традицій української культури, художниця, сертифікований аматор-кухар, кулінарний експериментатор, кандидат соціальних комунікацій. Поєднання освіти і практичного досвіду створює ідеальний рецепт спілкування! Вероніка доводить, що їжа і обід є формами комунікації. Насолоджуючись вишуканими стравами в правильному оточенні, можна використовувати їжу як потужний інструмент для ефективної дипломатії: "Люди зазвичай витрачають багато часу на приготування їжі і покупку інгредієнтів. Сьогодні час – найцінніша валюта. Ми зосередимося на тому, як швидко і смачно готувати, сервірувати стіл і організовувати ефективну вечерю (або обід) як у малому колі так і бенкет. Гастрономічна дипломатія є найбільш ефективною. Голод породжує агресію – добре годуйте людей, і ви завоюєте їхню прихильність. Простий інгредієнт на тарілці може перетворитися на витвір мистецтва. Я пропоную унікальну формулу для покупки, економії енергії і часу, планування, приготування і насолоди смачною їжею і атмосферою. Ця книга – мій особистий зошит з малюнками й нотатками про комунікацію, атмосферу і стиль харчування, гармонію і баланс. Ви знайдете тематичні ілюстровані мною розділи-новели, кожна з яких пов´язана з певним етапом філософії комунікації за столом", – говорить Вероніка Чекалюк.
Коментарі
Останні події
- 03.10.2024|15:52«Схима»: перший том вибраних творів Василя Махна вже вийшов друком
- 02.10.2024|10:43На Львівському форумі видавців представлять нову дитячу книжку Олександра Гавроша «Фортель і Мімі»
- 30.09.2024|11:12“Основи” перевидають легендарну серію ілюстрованої української класики, тепер — із реставрованими текстами
- 23.09.2024|11:49Відкриття 71-ої «Книгарні «Є»: мережа презентує перший магазин у Кривому Розі
- 23.09.2024|11:47Під час фестивалю «Книжкова країна» відбудеться конкурс для письменників-початківців
- 23.09.2024|11:01Україна вперше візьме участь у Міжнародному книжковому ярмарку «Liber» в Іспанії
- 23.09.2024|10:58У листопаді у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
- 23.09.2024|10:55Доброволець Сергій Пантюк: як говорити з дітьми про війну
- 19.09.2024|19:44До України на знак підтримки прибули ще 27 тисяч книжок від британських видавництв
- 12.09.2024|10:28Книжкові події на Coffee, Books & Vintage #5