Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Новини

28.08.2019|17:02|Буквоїд

Бет Комсток. "Вперед за мрією. Відвага, креативність та сила змін"

Це практичний посібник, зокрема для керівників, як впроваджувати зміни у бізнесі та як боротися з викликами, як працювати зі своїми помилками, як справлятись з бюрократією та йти в ногу з часом.

Це практичний посібник, зокрема для керівників, як впроваджувати зміни у бізнесі та як боротися з викликами, як працювати зі своїми помилками, як справлятись з бюрократією та йти в ногу з часом. 

Водночас це мемуари однієї з найвпливовіших керівниць у світі, приватна історія про те, як вирости від інтровертки-публіцистки до віце-президентки з інновацій великої компанії. 

«Бет Комсток написала чудову книжку, сповнену інсайтів та уроків із своєї надзвичайно успішної кар’єри. У ній є чимало корисних порад для будь-якого керівника, і до того ж написана у легкому стилі, то ж читається із задоволенням». – Філ Найт, засновник компанії Nike, автор бестселлерів. 

«Ця книжка сповнена мудрих думок, про те, як досягти успіху у бюрократичній компанії, а потім трансформувати її на машину інновацій. Бет Комсток – одна з найефективніших та найбільш шанованих управлінців сьогодення, вона розповідає захоплюючу інсайдерську історію своїх досягнень в General Electric та як проштовхнула велику кількість важливих змін». – Адам Грант, американський вчений-психолог, професор Вортонської школи бізнесу, автор трьох бестселлерів.

Про авторку: 

Бет Комсток – директорка в Nike, колишня віце-президентка з інновацій в General Electric, членкиня правління The National Geographic Society. Журнал Forbes назвав Бет Комсток однією з найвпливовіших жінок світу.

Бет Комсток. Вперед за мрією. Відвага, креативність та сила змін / Переклад Наталії Палій. – Київ: Yakaboo Publishing, 2019.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери