Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Події

07.03.2013|19:03|Буквоїд

«Білі круки» обрали «Ріпку»!

Книга видавництва «Навчальна книга-Богдан» «РІПКА» у переказі Івана Франка , яку проілюструвала художня майстерня «Аґрафка» (Романа Романишин та Андрій Лесів, м. Львів) увійшла до престижного щорічного каталогу найкращих дитячих видань світу «Білі круки 2013» (White Ravens 2013).

Навіть ті, хто знають текст казки напам´ять, не встоять перед спокусою зняти подарунковий футляр «Ріпки»  та сторінка за сторінкою будуть допомагати героям   у їхній нелегкій  праці!  З кожною наступною ілюстрацію  Ріпка «ростиме», а наприкінці книги ви навіть зможете оцінити її параметри за допомогою справжнісінького метра!   Розкішні ілюстрації нашої «Ріпки» не залишать байдужими ані діток, ані дорослих. У виданні також наводиться словничок архаїзмів, який полегшує сприйняття казки маленькими читачами. Нагадаємо, що «Ріпка», щойно з´явившись на полицях книгарень, уже здобула відзнаку Дитячої книжкової премії «Левеня» - за найкращий арт-проект.

«Білі  круки» (White Ravens) - це перелік 250 найкращих дитячих книжок із понад 40 країн світу. Каталог вважається одним із ключових орієнтирів у світі дитячої й підліткової літератури і не лише представляє найкращі видання, а й визначає домінуючі тенденції для видавців, критиків, продавців книжок - і, звісно ж, для маленьких читачів і їхніх батьків. Процес відбору проходить із-поміж 9 тис. книжок, які щорічно надходять до Міжнародної Молодіжної Бібліотеки з усього світу. Фахівці обирають кілька десятків найкращих і пишуть на них рецензії, які відтак публікуються в «Білих круках». 250 книжок зі всього світу, що ввійшли до каталогу «Білі круки», можна побачити на найбільшій дитячій книжковій виставці в Болоньї (Bologna Children´s Book Fair-2013), що відбудеться 25-28 березня в Італії.

Нагадаємо, що це вже друга перемога видавництва у цьому конкурсі, адже до каталогу «Білі круки 2012» ввійшла книга «Рукавичка» з ілюстраціями художньої  майстерні «Аґрафка».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери