Re: цензії

03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро
«Був на рідній землі…»
02.09.2025|Віктор Вербич
Книга долі Федора Литвинюка: ціна вибору
01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Одухотворений мегавулкан мезозойської ери
25.08.2025|Ярослав Поліщук
Шалений вертеп
25.08.2025|Ігор Зіньчук
Правди мало не буває
18.08.2025|Володимир Гладишев
«НЕМОВ СТОЛІТЬ НЕБАЧЕНИХ ВЕСНА – ПЕРЕД ОЧИМА СХОДИТЬ УКРАЇНА»
12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Полтавська хоку-центричність
07.08.2025|Ігор Чорний
Роки минають за роками…
06.08.2025|Ярослав Поліщук
Снити про щастя
06.08.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Час читати Ганзенка
Головна\Події\Фестивалі

Події

16.06.2020|12:08|Буквоїд

У видавництві Yakaboo Publishing вийшла книжка "Моя кухня" Даші Малахової

Це натхненна розповідь про її давнє захоплення, яке стало рецептом гармонійного життя.

Даша пише, як формувалась її філософія кухні, чому це для неї місце сили і відпочинку, зрештою, вона ділиться своїми кулінарними секретами та родинними рецептами натуральних та простих страв – смаколиками з
дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох і гучних вечірок, найкращим з української кухні, розмаїттям страв для прихильників здорового харчування.
 
"У цій книзі — мої спостереження та рецепти життя, яким воно є для мене. Смачного, простого, зрозумілого, сучасного, але й традиційного. Щоденна метушня та бажання досягнути більшого часто псують якість нашого існування, але його смак легко відновити, якщо повернутися до простоти. Спілкування з природою та її дарами, прості процеси хімії та фізики, вшанування традицій і нашої історії, дозволяють нам зануритися у світ кулінарії та зробити перебування на кухні відпочинком і цікавим хобі. Я запрошую вас на свою кухню, яка не є ідеальною або показовою, але дарує мені дуже приємні миті, де я можу бути відвертою, простою та домашньою", - твердить авторка.



Даша Малахова – акторка, кулінар і рестораторка, теле- і радіоведуча, активна громадська діячка і доброчинниця, мама двох дітей – Матяша і Олівера. Народилася у Києві, закінчила Королівський коледж музики і драми у Великобританії. Готує з 8 років, відкрила кілька ресторанів. У 2007 році заснувала проект Kartata Potata, мета якого – розвиток культури харчування в Україні для дорослих і дітей. Авторка кількох кулінарних телепроектів. У 2018 році перейнялася питанням освіти в Україні і відкрила загальноосвітню школу Claris Verbis.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери