Re: цензії

12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Полтавська хоку-центричність
07.08.2025|Ігор Чорний
Роки минають за роками…
06.08.2025|Ярослав Поліщук
Снити про щастя
06.08.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Час читати Ганзенка
16.07.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Правда про УПА в підлітковому романі Галини Пагутяк
"Щасливі ті люди, природа яких узгоджується з їхнім родом занять"
Антивоєнна сатира Володимира Даниленка «Та, що тримає небо»
27.06.2025|Ірина Фотуйма
"Коні не винні" або Хроніка одного щастя
26.06.2025|Михайло Жайворон
Житомирський текст Петра Білоуса
25.06.2025|Віктор Вербич
Про що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
Головна\Події\Фестивалі

Події

16.06.2020|12:08|Буквоїд

У видавництві Yakaboo Publishing вийшла книжка "Моя кухня" Даші Малахової

Це натхненна розповідь про її давнє захоплення, яке стало рецептом гармонійного життя.

Даша пише, як формувалась її філософія кухні, чому це для неї місце сили і відпочинку, зрештою, вона ділиться своїми кулінарними секретами та родинними рецептами натуральних та простих страв – смаколиками з
дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох і гучних вечірок, найкращим з української кухні, розмаїттям страв для прихильників здорового харчування.
 
"У цій книзі — мої спостереження та рецепти життя, яким воно є для мене. Смачного, простого, зрозумілого, сучасного, але й традиційного. Щоденна метушня та бажання досягнути більшого часто псують якість нашого існування, але його смак легко відновити, якщо повернутися до простоти. Спілкування з природою та її дарами, прості процеси хімії та фізики, вшанування традицій і нашої історії, дозволяють нам зануритися у світ кулінарії та зробити перебування на кухні відпочинком і цікавим хобі. Я запрошую вас на свою кухню, яка не є ідеальною або показовою, але дарує мені дуже приємні миті, де я можу бути відвертою, простою та домашньою", - твердить авторка.



Даша Малахова – акторка, кулінар і рестораторка, теле- і радіоведуча, активна громадська діячка і доброчинниця, мама двох дітей – Матяша і Олівера. Народилася у Києві, закінчила Королівський коледж музики і драми у Великобританії. Готує з 8 років, відкрила кілька ресторанів. У 2007 році заснувала проект Kartata Potata, мета якого – розвиток культури харчування в Україні для дорослих і дітей. Авторка кількох кулінарних телепроектів. У 2018 році перейнялася питанням освіти в Україні і відкрила загальноосвітню школу Claris Verbis.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

14.08.2025|15:07
На BestsellerFest Юлія Чернінька презентує трилер «Бестселер у борг»
14.08.2025|14:56
Чесна книга про життя з ДЦП, довіру і дружбу — «Незвичайна історія Бо і Тома» вже українською
14.08.2025|07:27
«Книжка року’2025». Тиждень книжкової моди: Лідери літа у номінації «Минувшина»
13.08.2025|07:46
Книжка року’2025». Тиждень книжкової моди: Лідери літа у номінації «Софія»
12.08.2025|19:17
Коран українською: друге, оновленне видання вічної книги від «Основ»
12.08.2025|19:06
Meridian Czernowitz видає новий пригодницький роман Андрія Любки «Вечір у Стамбулі»
12.08.2025|08:01
«Книжка року’2025». Тиждень книжкової моди: Лідери літа у номінації «Хрестоматія»
12.08.2025|00:47
Манхеттен у сяйві літератури: “Діамантова змійка” у Нью-Йорку
11.08.2025|18:51
У видавництві Vivat стартував передпродаж книжки Володимира Вʼятровича «Генерал Кук. Біографія покоління УПА»
11.08.2025|07:58
«Книжка року’2025». Тиждень книжкової моди: Лідери літа у номінації «Красне письменство»


Партнери