Re: цензії

18.11.2025|Ігор Чорний
У мерехтінні зірки Алатир
17.11.2025|Ігор Зіньчук
Темні закутки минулого
Лірика поліської мавки
08.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Світлойменність
05.11.2025|Віктор Вербич
Коли життя і як пейзаж, і як смерть
Галичани та духи мертвих: історія одного порозуміння
04.11.2025|Надія Гаврилюк
“Перетворює затамування на захват”: поезія Богуслава Поляка
03.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Іспит на справжність
02.11.2025|Богдан Смоляк
Захисник Істин
31.10.2025|Володимир Краснодемський, журналіст, Лозанна, Швейцарія
Як змосковлювали ментальність українців
Головна\Події\Фестивалі

Події

16.06.2020|12:08|Буквоїд

У видавництві Yakaboo Publishing вийшла книжка "Моя кухня" Даші Малахової

Це натхненна розповідь про її давнє захоплення, яке стало рецептом гармонійного життя.

Даша пише, як формувалась її філософія кухні, чому це для неї місце сили і відпочинку, зрештою, вона ділиться своїми кулінарними секретами та родинними рецептами натуральних та простих страв – смаколиками з
дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох і гучних вечірок, найкращим з української кухні, розмаїттям страв для прихильників здорового харчування.
 
"У цій книзі — мої спостереження та рецепти життя, яким воно є для мене. Смачного, простого, зрозумілого, сучасного, але й традиційного. Щоденна метушня та бажання досягнути більшого часто псують якість нашого існування, але його смак легко відновити, якщо повернутися до простоти. Спілкування з природою та її дарами, прості процеси хімії та фізики, вшанування традицій і нашої історії, дозволяють нам зануритися у світ кулінарії та зробити перебування на кухні відпочинком і цікавим хобі. Я запрошую вас на свою кухню, яка не є ідеальною або показовою, але дарує мені дуже приємні миті, де я можу бути відвертою, простою та домашньою", - твердить авторка.



Даша Малахова – акторка, кулінар і рестораторка, теле- і радіоведуча, активна громадська діячка і доброчинниця, мама двох дітей – Матяша і Олівера. Народилася у Києві, закінчила Королівський коледж музики і драми у Великобританії. Готує з 8 років, відкрила кілька ресторанів. У 2007 році заснувала проект Kartata Potata, мета якого – розвиток культури харчування в Україні для дорослих і дітей. Авторка кількох кулінарних телепроектів. У 2018 році перейнялася питанням освіти в Україні і відкрила загальноосвітню школу Claris Verbis.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

17.11.2025|15:32
«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
17.11.2025|10:29
Для тих, хто живе словом
17.11.2025|10:25
У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
16.11.2025|10:55
У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців
13.11.2025|11:20
Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»
08.11.2025|16:51
«Поети творять націю»: У Львові стартував II Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
05.11.2025|18:42
«Столик з видом на Кремль»: до Луцька завітає один із найвідоміших журналістів сучасної Польщі
04.11.2025|10:54
Слова загублені й віднайдені: розмова про фемінізм в житті й літературі
03.11.2025|18:29
Оголошено довгий список номінантів на Премію імені Юрія Шевельова 2025: 13 видань змагаються за звання найкращої книжки есеїстики
03.11.2025|10:42
"Старий Лев" запрошує на майстер-клас з наукових експериментів за книгою "Енергія. Наука довкола нас"


Партнери