Re: цензії
- 28.03.2024|Ігор ЧорнийПрощання не буде?
- 20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наукСвітиться сонячним спектром душа…
- 20.03.2024|Віктор ПалинськийУ роздумах і відчуттях
- 20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професорЖиттєве кредо автора, яке заохочує до читання
- 20.03.2024|Віктор ВербичНіна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
- 18.03.2024|Ігор ЗіньчукКумедні несподіванки на щодень
- 17.03.2024|Ольга Шаф, м.ДніпроКоло Стефаника
- 15.03.2024|Ірина ФотуймаДух єства і слова Богдана Дячишина
- 14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наукРадянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
- 09.03.2024|Тетяна Дігай, ТернопільІнтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
Видавничі новинки
- Ніна Горик. "Лінії оборони"Книги | Буквоїд
- Олег Крот. "Комунікації"Книги | Буквоїд
- Таіс Золотковська. "Лінія зусилля"Книги | Буквоїд
- У Vivat вийшла нова книжка Марка ЛівінаКниги | Буквоїд
- Юрій Яновський. "Майстер корабля"Проза | Буквоїд
- Ольга Кобилянська. "За ситуаціями"Проза | Буквоїд
- Іван Франко. "Маніпулянтка"Проза | Буквоїд
- Анатолій Дністровий. "Битва за життя: щоденник 2022 року"Історія/Культура | Буквоїд
- Павло Паштет Белянський. "Я працюю на цвинтарі"Проза | Буквоїд
- Марк Лівін. "Космос, прийом"Проза | Буквоїд
Події
У видавництві Yakaboo Publishing вийшла книжка "Моя кухня" Даші Малахової
Це натхненна розповідь про її давнє захоплення, яке стало рецептом гармонійного життя.
Даша пише, як формувалась її філософія кухні, чому це для неї місце сили і відпочинку, зрештою, вона ділиться своїми кулінарними секретами та родинними рецептами натуральних та простих страв – смаколиками з
дитинства, стравами для романтичних вечорів на двох і гучних вечірок, найкращим з української кухні, розмаїттям страв для прихильників здорового харчування.
"У цій книзі — мої спостереження та рецепти життя, яким воно є для мене. Смачного, простого, зрозумілого, сучасного, але й традиційного. Щоденна метушня та бажання досягнути більшого часто псують якість нашого існування, але його смак легко відновити, якщо повернутися до простоти. Спілкування з природою та її дарами, прості процеси хімії та фізики, вшанування традицій і нашої історії, дозволяють нам зануритися у світ кулінарії та зробити перебування на кухні відпочинком і цікавим хобі. Я запрошую вас на свою кухню, яка не є ідеальною або показовою, але дарує мені дуже приємні миті, де я можу бути відвертою, простою та домашньою", - твердить авторка.
Даша Малахова – акторка, кулінар і рестораторка, теле- і радіоведуча, активна громадська діячка і доброчинниця, мама двох дітей – Матяша і Олівера. Народилася у Києві, закінчила Королівський коледж музики і драми у Великобританії. Готує з 8 років, відкрила кілька ресторанів. У 2007 році заснувала проект Kartata Potata, мета якого – розвиток культури харчування в Україні для дорослих і дітей. Авторка кількох кулінарних телепроектів. У 2018 році перейнялася питанням освіти в Україні і відкрила загальноосвітню школу Claris Verbis.
Коментарі
Останні події
- 20.03.2024|14:23У київському просторі PEN Ukraine відбудеться публічна розмова Мирослава Мариновича з Мирославою Барчук
- 20.03.2024|14:02В Україні видадуть продовження серії «Червоний Арлекін» італійського письменника Роберто Річчі
- 20.03.2024|14:00У «Видавництві 21» готують до друку перше в Україні гумористичне фентезі про ІТ
- 15.03.2024|16:37У Києві презентували епічне фентезі «Кий і морозна орда»
- 14.03.2024|11:27Книга Сергія Руденка "Бій за Київ" у фінському перекладі увійшла до короткого списку премії Drahomán Prize 2023 року
- 09.03.2024|14:20Оголошено імена лауреатів Шевченківської премії-2024
- 06.03.2024|18:34Оголошено претендентів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка у 2024 році
- 05.03.2024|11:11У Львові презентують книжку Олени Чернінької, присвячену зниклому безвісти синові
- 05.03.2024|11:09«Сапієнси»: потаємна історія наукової фантастики. Лекція Володимира Аренєва
- 01.03.2024|13:50«Маріупольську драму» покажуть в Ужгороді та Києві