Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

13.10.2019|09:16|Буквоїд

У Трускавці з 7 по 10 листопада відбудеться VIII міжнародний фестиваль “Корона Карпат”.

У місті Трускавець з 7 по 10 листопада відбудеться VIII міжнародний фестиваль “Корона Карпат”.

Про це повідомив генеральний директор міжнародного кінофестивалю «Корона Карпат» Олег Карпин на пресконференції в Укрінформі.

“Цього року ми знову робимо таке величезне свято українського кіно. Таку найбільшу кіноподію Західної України. Цього року буде показано близько 50 фільмів за чотири дні. Це буде короткий метр, повний метр і документальні фільми. В конкурсній програмі буде дуже цікаве журі, там і Ахтем Сеітаблаєв і Римма Зюбіна і інші поважні люди”, - сказав Карпин.

Він розповів, що фільм “Мої думки тихі” режисера Антоніа Лукіча відкриє цьогорічний фестиваль “Корона Карпат”. Цей фільм був нагороджений спеціальним призом журі програми East of the West 54 Карловарського міжнародного кінофестивалю. У програмі фестивалю також представлені фільми: “Бобот та енергія Всесвіту”, “Тринадцятий автобус” , “Зрадник”, “Тарас. Повернення”, “Східняк”, “Заборонений”, “Гуцулка Ксеня”, “Пригоди S Миколая”, “Позивний Бандерас”, “11 дітей із Моршина”.

Також, за словами Карпина, на фестивалі буде представлена дуже цікава і насичена програма короткого метра і “дипломних робіт”. Будуть представлені фільми, які пройшли відбір у Другій конкурсній програмі: “Анна”, “Урок”, “Останні сусіди”, ‘Кохання” та інші.

На кінофестивалі покажуть документальний фільм про одного із найвидатніших художників 20 століття Казимира Малевича – “Малевич. Український квадрат” режисера Дмитра Джулая.

На фестивалі традиційно буде встановлено Бронзову плиту фільмові-переможцю попереднього кінофестивалю.

Під час фестивалю пройдуть також концерти, круглі столи, майстер-класи, учасники ознайомляться із локаціями регіону. Також відбудуться творчі зустрічі з провідними акторами України.

Представники Асоціації кінокомісій України проведуть презентацію для кіномитців можливостей своїх регіонів для комфортного кіновиробництва.

Кінофестиваль відбудеться за підтримки програми уряду «Малі міста – великі враження», Державного агентства України з питань кіно, департаменту культури Львівської облдержадміністрації та Трускавецької міської ради.

Укрінформ



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери