Re: цензії

18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
09.03.2024|Ігор Зіньчук
Свідомий вибір бути українцем
07.03.2024|Богдан Дячишин, Львів
Студії слова єднання
07.03.2024|Василь Добрянський
Гроші пахнуть пригодами
06.03.2024|Валентина Семеняк, письменниця
Майбутнє за вогнярами і мальвенятами
03.03.2024|Ігор Зіньчук
Моя правда
Головна\Події\Фестивалі

Події

22.08.2019|13:10|Буквоїд

Літературний Кураж Базар: Jamala, Карпа та книжки 50-ти видавництв

Уже другий рік поспіль Кураж Базар та найбільша в Україні інтернет-книгарня Yakaboo кооперують зусилля для проведення унікального благодійного заходу — Літературного Кураж Базару.

Цьогоріч поціновувачі книжок, музики, кіно та просто веселих вечірок зберуться під одним дахом 7-8 вересня у 19 Павільйоні ВДНГ.

Для відвідувачів готується освітня та розважальна програма. Зокрема для дорослої аудиторії плануються численні лекторії, майстер-класи, презентації, дискусії, автограф-сесії. Наприклад, Ростислав Семків дасть лекцію “Уроки Кінга: як працює хорор”, Анна Копилова та Дана Павличко проведуть портфоліо рев’ю для ілюстраторів, Ірена Карпа презентуватиме книгу«Добрі новини з Аральського моря», Тетяна Лукинюк, Даша Непочатова і Наталя Васюра дискутуватимуть навколо книги “Жінки, що біжать з вовками” та багато іншого. 

Діти ж матимуть змогу відвідати тематичні уроки, майстер-класи, презентації книг та бесіди, провести час в інклюзивному розважальному просторі: видавництво “Маміно” проведе філософську бесіду про почуття, а видавництво “Фонтан Казок” презентуватиме першу антологію казок найпопулярніших українських письменників за участі Івана Андрусяка, Олега Чаклуна, Юлії Вротної та Сашка Дерманського. Для найменших гостей обладнають пеленальну та тиху кімнати. Додатково можна буде орендувати візочок.

У книжковому маркеті візьмуть участь близько 50 видавництв, серед яких Видавництво Старого Лева, Yakaboo Publishing, “Основи”, #книголав, “Рідна мова” та “Наш Формат”.

Читати книжки, вести дискусії про літературу, відвідувати заходи, шопитись та пригощатися десертами та вином відвідувачі будуть під ретельно підібраний музичний супровід, відповідальними за який цьогоріч стануть Tompson Band, ЦЕ ШО, imaginarium, Ваня Якімов, Кауфман-Портников, Drum&Tuba, gram on vinil. Вишенькою на торті стане виступ Jamala. Вона дасть великий благодійний концерт зі спеціальною програмою тільки для Кураж Базару!

Невід’ємною частиною Кураж Базару є барахолка, де можна буде знайти трендові концептуальні речі вітчизняних брендів, комфортне якісне вбрання для малюків, найактуальніші аксесуари, zero waste продукцію, вінтажні колекції, стильну канцелярію та вінілові платівки — усе що потрібно для зустрічі нового сезону. Піти без нових придбань буде дуже важко! 

Кураж Базар — щомісячна київська благодійна барахолка, яку створено 2014 року Альоною Гудковою. Окрім барахолки, організовуються інклюзивна дитяча зона, виступи артистів, ді-джеїв, розваги для всіх, працює ресторанний дворик. 

Yakaboo — найбільша в Україні інтернет-книгарня. Магазин працює з понад 300 українськими видавництвами та імпортує книжки з Британії. В асортименті представлені паперові, електронні та аудіокниги.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери