Головна\Події\Презентації

Події

14.12.2023|11:28|Буквоїд

У Києві презентують книгу "Багатовимірний рашизм: початок і кінець"

Центр дослідження росії за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує вас на презентацію книги "Багатовимірний рашизм: початок і кінець".

Захід відбудеться у змішаному онлайн- та офлайн-форматі 19 грудня 2023 року об 11:00 у Медіацентрі ДП «ГДІП» за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 6-А. 

У книзі представлено багатоаспектний глибокий аналіз ідеології та практики рашизму. Статті видання розкривають широкий спектр історичних, релігійних, етнічних та інших комплексних проблем, пов’язаних із рашизмом. У книзі проаналізовано сутнісні характеристики рашизму та перспективи міжнародно-правової відповідальності росії за злочини рашизму. Автори продовжили дискусію щодо рашизму, окреслили вектори для подальшої дискусії, сформували рекомендації для протистояння цьому явищу.

Модератор  заходу: Володимир ОГРИЗКОкерівник Центру дослідження росії, Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), Надзвичайний і Повноважний Посол.

Спікери заходу:

Алім АЛІЄВ, заступник генерального директора Українського інституту, журналіст, правозахисник;

Остап КРИВДИК, керівник аналітичного центру «Українська стратегічна ініціатива» при НаУКМА, асоційований дослідник в Аналітичному центрі УКУ;

Ігор ГИРИЧ, доктор історичних наук, завідувач відділу джерелознавства нової історії України Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАН України, фахівець із проблем історії культури та політичної думки;

Сергій ЗДІОРУК, доктор філософії, доцент, провідний науковий співробітник відділу суспільних процесів Національного інституту стратегічних досліджень, заслужений діяч науки і техніки України;

Павло ПОЛЯНСЬКИЙ, кандидат історичних наук, доцент, заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

Мова заходу: українська із забезпеченням синхронного перекладу англійською.

 

З питань реєстрації та за додатковою інформацією просимо звертатися до співробітниці дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП Єлизавети Співак на e-mail: prepress.gdip@gmail.comа також за тел.: +38 (044) 224-65-85.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери