Головна\Події\Презентації

Події

15.03.2023|16:22|Буквоїд

У Києві презентують книжку про феномен Зеленського

17 березня в Укрінформі відбудеться презентація книжки Наталії Брижко-Запур «Я тут. Ми тут. Ми всі – це Україна. Феномен Володимира Зеленського».

Книжку видано українською мовою видавничим центром «Академія».  ЇЇ авторка - польська журналістка, перекладачка та дипломатка Наталя Брижко-Запур. Вона взялася досліджувати феномен президента Зеленського лише тому, що добре розуміється у питаннях історії Польщі та України, у питаннях боротьби двох країн-сусідів за європейські цінності, а також у політичних рухах та персоналіях.

Набувши неоціненного досвіду у 1980-х роках в антикомуністичному опозиційному русі, Наталя Брижко-Запур понад 30 років присвятила себе журналістиці, згодом – дипломатії. На початку 2000-х була радницею в Посольстві Республіка Польща у Києві

Як зазначає керівник проєктів ВЦ «Академія» Василь Теремко, видавця зацікавило видання книги, бо в ній правдиво відстежено феноменальне явище єднання українців довкола захисту Батьківщини й виняткову роль у цьому свого президента.

Хто такий нинішній лідер України як людина, громадянин і президент?.. Хто його друзі та команда, опоненти і вороги?.. Чому Україні та росія обрали різні шляхи після розпаду СРСР?.. Про Володимира Зеленського як людину, громадянина і президента України, про його друзів і команду, опонентів і ворогів - аналітична розповідь польської журналістки.

Нагадаємо, що у 2021 році в Україні вийшла перша біографічна книжка про Володимира Зеленського - "Зеленський без гриму", яку написав журналіст Сергій Руденко.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери