Re: цензії
- 22.04.2024|Ігор ЧорнийРозтікаючись мислію по древу
- 08.04.2024|Ігор ЧорнийЗлодії VS Революціонери: хто кращий?
- 04.04.2024|Ігор Бондар-ТерещенкоЛеді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
- 03.04.2024|Марта Мадій, літературознавицяФантасмагорія імперського пластиліну
- 28.03.2024|Ігор ЧорнийПрощання не буде?
- 20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наукСвітиться сонячним спектром душа…
- 20.03.2024|Віктор ПалинськийУ роздумах і відчуттях
- 20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професорЖиттєве кредо автора, яке заохочує до читання
- 20.03.2024|Віктор ВербичНіна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
- 18.03.2024|Ігор ЗіньчукКумедні несподіванки на щодень
Видавничі новинки
- В «Урбіно» видали безсмертну «Емму» Джейн ОстінКниги | Буквоїд
- Рената Пйонтковська. "Китиха"Дитяча книга | Буквоїд
- Фредерік Верно, "Рейвах"Книги | Буквоїд
- Ніна Горик. "Лінії оборони"Книги | Буквоїд
- Олег Крот. "Комунікації"Книги | Буквоїд
- Таіс Золотковська. "Лінія зусилля"Книги | Буквоїд
- У Vivat вийшла нова книжка Марка ЛівінаКниги | Буквоїд
- Юрій Яновський. "Майстер корабля"Проза | Буквоїд
- Ольга Кобилянська. "За ситуаціями"Проза | Буквоїд
- Іван Франко. "Маніпулянтка"Проза | Буквоїд
Події
16.11.2020|11:17|Буквоїд
Вийшла друга книжка Євгена Клопотенка: "Зваблення їжею з українським смаком"
У видавництві #книголав вийшла друга книжка відомого кулінарного експерта, шеф-кухаря та телеведучого Євгена Клопотенка – «Зваблення їжею з українським смаком».
Це результат кількарічних досліджень історії української кухні, роботи з істориками та всеукраїнської експедиції. Євген Клопотенко переосмислив українські давні страви по-новому і запропонував 70 авторських рецептів, які розділено на 9 розділів. З книжки можна дізнатись як приготувати супи та юшки (в тому числі й не один варіант борщу), страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.
«Зваблення їжею з українським смаком» також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.
«Ця книга — ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання «Що таке українська кухня?». Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням».
«Зваблення їжею з українським смаком» також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.
«Ця книга — ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання «Що таке українська кухня?». Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням».
Євген Клопотенко
«Після того, як весь світ дізнався всю правду про український борщ завдяки Жені, ми всі повинні дізнатись більше про українську кухню. А це щонайменше ще 70 рецептів від Євгена Клопотенка, які #книголав видав з великою любов’ю. Тішусь, що ми разом змінюємо підхід українців до готування і споживання їжі, ламаємо стереотипи, відкриваємо щось нове і давно забуте старе».
Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав
Коментарі
Останні події
- 25.04.2024|12:38Казковий детектив
- 25.04.2024|11:00У "Віхолі" побачила світ книжка Катерини Липи "Історія архітектурних стилів, великих і не дуже"
- 24.04.2024|16:50У Києві стартує фестиваль "Книжкова країна"
- 24.04.2024|11:49Олена Чернінька презентує книжку "Лемберґ: мамцю, ну не плач" у Червонограді та Луцьку
- 24.04.2024|10:47"Лабораторія" влаштовує гаражний розпродаж!
- 24.04.2024|09:57Видавництво Анетти Антоненко перевидасть «Пасажира» Патріка Сенекаля
- 23.04.2024|19:34Лауреаткою премії Drahomán Prize-2023 стала Катажина Котинська
- 23.04.2024|14:56Open call на участь у благодійній виставці “1000 ШЕДЕВРІВ, ЗНЯТИХ НА СМАРТФОН”
- 23.04.2024|10:59У Києві презентують роман Галини Лицур-Щадей «Вдома чекає Марко»
- 23.04.2024|09:20Стартував передпродаж на роман Артема Чеха «Пісня відкритого шляху»