Re: цензії
- 08.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськСвітлойменність
- 05.11.2025|Віктор ВербичКоли життя і як пейзаж, і як смерть
- 04.11.2025|Дана ПінчевськаГаличани та духи мертвих: історія одного порозуміння
- 04.11.2025|Надія Гаврилюк“Перетворює затамування на захват”: поезія Богуслава Поляка
- 03.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськІспит на справжність
- 02.11.2025|Богдан СмолякЗахисник Істин
- 31.10.2025|Володимир Краснодемський, журналіст, Лозанна, ШвейцаріяЯк змосковлювали ментальність українців
- 30.10.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськХудожній простір поезії Мирослава Аронця
- 27.10.2025|Ігор ЧорнийПекло в раю
- 20.10.2025|Оксана Акіменко. ПроКниги. Що почитати?Котел, в якому вариться зілля
Видавничі новинки
- Олександр Скрипник. «НКВД/КГБ проти української еміграції. Розсекречені архіви»Історія/Культура | Буквоїд
- Анатолій Амелін, Сергій Гайдайчук, Євгеній Астахов. «Візія України 2035»Книги | Буквоїд
- Дебра Сільверман. «Я не вірю в астрологію. Зоряна мудрість, яка змінює життя»Книги | Буквоїд
- Наомі Вільямс. «Пацієнтка Х, або Жінка з палати №9»Проза | Буквоїд
- Христина Лукащук. «Мова речей»Проза | Буквоїд
- Наталія Терамае. «Іммігрантка»Проза | Буквоїд
- Надія Гуменюк. "Як черепаха в чаплі чаювала"Дитяча книга | Буквоїд
- «У сяйві золотого півмісяця»: перше в Україні дослідження тюркеріКниги | Буквоїд
- «Основи» видадуть нову велику фотокнигу Євгена Нікіфорова про українські мозаїки радянського періодуФотоальбоми | Буквоїд
- Алла Рогашко. "Містеріум"Проза | Буквоїд
Події
16.11.2020|11:17|Буквоїд
Вийшла друга книжка Євгена Клопотенка: "Зваблення їжею з українським смаком"
У видавництві #книголав вийшла друга книжка відомого кулінарного експерта, шеф-кухаря та телеведучого Євгена Клопотенка – «Зваблення їжею з українським смаком».
Це результат кількарічних досліджень історії української кухні, роботи з істориками та всеукраїнської експедиції. Євген Клопотенко переосмислив українські давні страви по-новому і запропонував 70 авторських рецептів, які розділено на 9 розділів. З книжки можна дізнатись як приготувати супи та юшки (в тому числі й не один варіант борщу), страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.
«Зваблення їжею з українським смаком» також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.
«Ця книга — ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання «Що таке українська кухня?». Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням».
«Зваблення їжею з українським смаком» також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.
«Ця книга — ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання «Що таке українська кухня?». Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням».
Євген Клопотенко
«Після того, як весь світ дізнався всю правду про український борщ завдяки Жені, ми всі повинні дізнатись більше про українську кухню. А це щонайменше ще 70 рецептів від Євгена Клопотенка, які #книголав видав з великою любов’ю. Тішусь, що ми разом змінюємо підхід українців до готування і споживання їжі, ламаємо стереотипи, відкриваємо щось нове і давно забуте старе».
Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав
Коментарі
Останні події
- 08.11.2025|16:51«Поети творять націю»: У Львові стартував II Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
- 05.11.2025|18:42«Столик з видом на Кремль»: до Луцька завітає один із найвідоміших журналістів сучасної Польщі
- 04.11.2025|10:54Слова загублені й віднайдені: розмова про фемінізм в житті й літературі
- 03.11.2025|18:29Оголошено довгий список номінантів на Премію імені Юрія Шевельова 2025: 13 видань змагаються за звання найкращої книжки есеїстики
- 03.11.2025|10:42"Старий Лев" запрошує на майстер-клас з наукових експериментів за книгою "Енергія. Наука довкола нас"
- 03.11.2025|10:28Юлія Чернінька презентує «Бестселер у борг» в Івано-Франківську
- 02.11.2025|09:55У Львові вийшов 7-й том Антології патріотичної поезії «ВИБУХОВІ СЛОВА»
- 30.10.2025|12:41Юний феномен: 12-річний Ілля Отрошенко із Сум став наймолодшим автором трилогії в Україні
- 30.10.2025|12:32Фантастичні результати «єКниги»: 359 тисяч проданих книг та 200 тисяч молодих читачів за три квартали 2025 року
- 30.10.2025|12:18Новий кліп Павла Табакова «Вона не знає молитви» — вражаюча історія кохання, натхненна поезією Мар´яни Савки
