Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

25.05.2020|14:37|Буквоїд

«Чотири священні секрети» для того, аби ви позбулися тривоги й жили у гармонії з собою та світом

Карантин та майбутня економічна криза, хвилювання щодо роботи чи сім’ї — у сучасному житті є чимало тригерів, які підвищують щоденний рівень стресу та незадоволення собою чи світом. Як з цим впоратися?

Видавництво «Основи», за підтримки Олександри Дергоусової та команди Академії O&O в Україні, видали книгу «Чотири священні секрети». Завдяки ній гармонія та щастя будуть у вашому житті щодня. За допомогою чотирьох інструментів, що скерують вашу увагу на конкретні аспекти життя, книга допоможе вам позбутися руйнівного стану тривоги та минулих спогадів, що не дозволяють вам бути ефективними, енергійними та приймати розумні рішення. Книга допоможе відкрити сенс багатьом важливим аспектам вашого життя, досягти внутрішньої наповненості та легко розпочати усвідомлене життя у щасті та гармонії зі світом.

Автори книги — Притаджі та Кришнаджі — подружжя сучасних філософів. Вони заснували школу медитації O&O Academy, та є духовними наставниками зірок Голлівуду, успішних бізнесменів, політиків та спортсменів з усього світу. У 2019 році вийшла друком їхня книжка «Чотири Священних Секрети» (“Four Sacred Secrets”), яка всього за кілька тижнів стала бестселером на Amazon, LA Today, US Today. 

У книзі поєднано перевірені наукові підходи з давніми духовними практиками, що дозволять вам вирушити у подорож, яка відкриє вашу свідомість для формування дивовижного життя. Книгу присвячено трансформації людської свідомості, пошуку внутрішньої правди та досягненню абсолютної гармонії з життям.

“Щаслива людина – це вільна людина, яка відчуває любов та єдність з іншими. А щасливим та вільним можна стати лише після відкриття своєї власної внутрішньої правди. Вона дасть змогу рухатись далі із більшою пристрастю. Тоді ви матимете більше енергії та більше щирої радості. Побачити свою внутрішню правду непросто, але ця книга допомагає у цьому”, — Олександра Дергоусова. 

Книгу можна придбати в Україні та у всьому світі на сайті видавництва «Основи»: https://osnovypublishing.com/four-sacred-secrets/

Для додаткової інформації про видання звертайтесь до Ольги Гуртовенко: +380 (50) 82 02 777 або на olgagurtovenko@osnovypublishing.com



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери