Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

19.05.2014|16:01|Буквоїд

Сергій Постоловський презентує «Останню справу полковника Принципа»

28 травня, о 19:00, в магазині мережі «Читай-Город» (Читай-місто), що по вулиці Богдана Хмельницького, 36, відбудеться презентація нової книги письменника Сергія Постоловського «Остання справа полковника Принципа».

«Остання справа полковника Принципа» багата на події, динамізм, хитросплетіння долі і політики, картини людського падіння, звеличення, горя та швидкоплинного щастя. Як зізнається сам автор, він не є прихильником розвідника та спеціального агента, на кшталт Джеймса Бонда. Йому більше імпонують герої Джона ле Карре, Грема Гріна, Еріка Емблера, які волею обставин стають учасниками жорстоких ігор, проте до останнього залишаються порядними людьми. Цінність даного твору полягає в тому, що працюючи над романом впродовж 2011-2012 років, автор точно спрогнозував такі явища, як втрату Україною Криму, створення сепаратистських утворень на території східних та південних областей, наміри сильних світу цього розвалити Україну та розділити між собою усі її наявні стратегічні ресурси.

На презентацію першого українського політично-шпигунського роману з елементами футуризму «Остання справа полковника Принципа» запрошуються усі бажаючі, а також усі небайдужі до розвитку в нашій державі такого літературного жанру як художній політичний твір, шпигунський детектив та просто якісний український трилер. 

 

Сергій Постоловський – професійний політичний аналітик. За освітою – аналітик-міжнародник, юрист-міжнародник. Кандидат політичних наук. «Остання справа полковника Принципа» - третій політичний роман Постоловського. У 2012 році книгу письменника «Ігри негідників» було номіновано на премію «ВВС. Книга року-2012» і роман потрапив до довгого списку премії.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери