Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Майстер-клас

Події

15.11.2011|13:12|Буквоїд

Майстер-клас Анжеліки Рудницької

17 листопада о 16.00 у Культурно-освітньому Центрі «Майстер-Клас» (вул. Лаврська , 16) на черговий майстер-клас від відомої художниці, телеведучої та співачки Анжеліки Рудницької.

Вже стало доброю традицією проведення щомісячних майстер-класів на тему народної творчості, традицій, українських свят за участі дітей відомих українців від Анжеліки Рудницької. Перші два майстер-класи продемонстрували велику зацікавленість не тільки дітей-учасників, але й їх батьків у творчому процесі.
Разом зі своїми дітьми дорослі залюбки мандрували старим Києвом на двоповерховому екскурсійному автобусі й милувалися свіжорозмальованими годівничками для птахів.
Спільна родинна  творчість допомагає сформувати нове українське суспільство, яке буде орієнтуватися не тільки на загальні цінності, але й свідомо виокремлювати наше аутентичне українське мистецтво.

- Незабаром Новий рік і Різдво! Подарунковий ажіотаж ще не почався. Але подумати заздалегідь, чим порадувати рідних вже час, - розповідає Анжеліка Рудницька. - . Ми вирішили навчити дітей робити своїми руками символ роду - ляльку-мотанку. Вона і оберіг, й іграшка, й подружка, і традиція, і, звичайно, чудовий подарунок.

Більше про теплу, добру ляльку-мотанку, її історію і таємниці життя та народження Ви дізнаєтесь під час проведення традиційного зіркового майстер-класу Анжеліки Рудницької.

У числі запрошених: діти Андрія і Христини Гусіних, Тоні Матвієнко, Оксани Гутцайт, Олександра Гапчука, Ольги Сумської, Віктора Павліка, Лілу, Дмитра Шурова, Марічки Падалки, Юлії Бориско, онуки Оксани Білозір, Ірини Данилевської та Володимира Нечипорука. (список поповнюється) 


У рамках майстер-класу відбудеться міні-виставка авторських ляльок-мотанок сестер Катриченко.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери