Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Інтернет

Події

31.08.2014|09:16|Буквоїд

В Україні стартував онлайн-проект Samprodav

В Україні запустився новий онлайн-сервіс для продажу/пошуку книжок (для відділу культури і технологій) - http://samprodav.com/

Samprodav - це двостронній маркет, який дає користувачам можливість продати книжки або розмістити оголошення про те, що вони хотіли б купити певну книжку. Як підказує сама назва, яка відсилає до дуже української традиції самвидаву, основна ідея проекту - дати звичайному книголюбу корисний онлайн-інструмент, який стане у пригоді, щоб поповнити свою бібліотеку букіністичними книгами, або звільнити полиці від зайвого. Наша ідея - дарувати нове життя старим книжкам, допомагати знайти їм нових власників, які будуть їх цінувати і любити, а головне читати.

Ідея проекту народилася з мого особистого багаторічного книголюбства існувала в моїй голові вже певний довший час. Я навіть намагався якось реалізувати її на базі вордпресу, але зіштовхнувся з проблемою, що готові вордпресівські теми не дозволяють зробити проект на 100% таким, яким я його бачу. Тому робили все з нуля своїми руками. Допомогло те, що я займаюсь інтернет-бізнесом як основним видом діяльності, тому є певний досвід у цій сфері.

Намагались зробити проект максимально простим, як в плані інтерфейсу, так і в плані функціональності. Окремою гордістю є 100% адаптивність сайту під будь-які типи екрану, що стає все важливішим фактором у наш мобільний вік.


Проект націлений в першу чергу на вживані книжки, рідкісні та старі видання, які важко знайти у звичайних книгарнях абоонлайн-магазинах, але стане у пригоді для будь-кого, хто хоче знайти або продати певну книжку, включаючи окремівидавництва, букіністів, просто рядових книголюбів.

Це не комерційний проект, тому від безкоштовний для всіх користувачів.

В майбутньому є ідея, наприклад, ввести такі розділи як «Дам почитати» та «Хочу почитати», де користувачі зможуть розміщувати книжки, які вони не бажають продавати чи купувати, але які хотіли б прочитати або ж дати почитати іншим. Загалом ми налаштовані не стояти на місці і розвивати проект далі, однак в першу чергу хотілося б отримати відгуки про вже існуючий сайт, щоб розуміти, що саме необхідно для наших користувачів.


коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери