Re: цензії

25.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Українська поезія спротиву - угорською
19.09.2024|Буквоїд
Tasty Communication: How to Understand and Be Understood
19.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Про мову, боротьбу і єдність нації – популярно
Релігія страждань
13.09.2024|Артур Лантан
Російська війна проти України: Як нам розірвати 400-річне замкнене коло
11.09.2024|Роман Ткаченко
Чи «нормальні люди»?
11.09.2024|Віктор Вербич
Євген Сверстюк в іпостасі проповідника зі шпагою
«Їжаки»
26.08.2024|Юлія Хорошилова
Картка Марії: сповнена щедрістю та любов’ю історія
На сонячному боці
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

23.09.2024|11:49|Буквоїд

Відкриття 71-ої «Книгарні «Є»: мережа презентує перший магазин у Кривому Розі

Перша локація мережі «Книгарня «Є» у Кривому Розі розпочала свою роботу 13 вересня.

Новий магазин, що розташований за адресою вул. Героїв АТО, 39, має площу 180 м² та пропонує мешканцям міста широкий асортимент як українськомовних книг, так і літератури іноземними мовами.

Кривий Ріг – найдовше місто  в Європі, що до повномасштабного вторгнення було центром індустріального туризму в Україні.

Це відкриття є важливим кроком для «Книгарні «Є», адже команда книгарні плідно працювала над тим, щоб відкрити цей культурний осередок для жителів Кривого Рогу. Відкриття книгарні під час війни символізує стійкість і бажання підтримувати культуру та освіту навіть у найважчих умовах.

Катерина Федоренко, директорка мережі книгарень, зазначає: 

«Відкриття книгарні у Кривому Розі — це не просто ще один магазин нашої мережі. Давно планували відкриття у цьому місті, але повномасштабне вторгнення змусило відтермінувати плани. Проте бачимо велику кількість запитів від книголюбів та бажання наших клієнтів мати книгарні у їх рідному місті, що дуже надихає нас. Складності спіткали на багатьох етапах відкриття: пошуки локації, підрядників, проблеми з електропостачанням та водою. Ми відчули, із чим регулярно стикаються жителі міста, і тому ще чіткіше усвідомили цінність цієї локації. Тож книгарня у Кривому Розі – наша особиста перемога: ми хотіли, щоб мешканці міста незважаючи ні на що мали доступ до якісної українськомовної літератури та відчували себе частиною великої книжкової спільноти».

Святкове відкриття для містян заплановане на 21 вересня. Цей захід супроводжуватиметься традиційними знижками та подарунками. У межах акції «Лотерея знижок» кожен відвідувач зможе отримати знижку від 5% до 20%. Також усі покупці, які зроблять покупки на суму від 500 грн з 21 по 27 вересня, автоматично візьмуть участь у розіграші п´яти сертифікатів на 500 грн та брендованого мерчу. 

Про компанію:

Книгарня «Є» – найбільша мережа книжкових магазинів України, що одна з перших поставила собі за мету популяризацію книг українською. Перша локація мережі відчинила двері для гостей 21 грудня 2007 року в м. Києві (вул. Лисенка, 3). Від того часу книгарні стали відомі не тільки як місця з якісним сервісом і найбільшим асортиментом літератури українською та англійською мовами, а й у якості справжнього культурного простору. Станом на зараз мають 71 фізичну книгарню у 20 регіонах країни та один із найбільших на ринку інтернет-магазин. 

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери