Re: цензії

08.10.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Зазирнути в задзеркалля
06.10.2025|Ігор Зіньчук
Цікаві історії звичайних слів
28.09.2025|Петро Гармасій
Перестати боятися…
24.09.2025|Микола Дмитренко, письменник, доктор філології, професор
Прихисток душі
24.09.2025|Михайло Жайворон
Патріотизм у розстрільному списку
14.09.2025|Тетяна Колядинська, м. Дніпро
За якими правилами “грали” радянські засоби масової інформації
03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро
«Був на рідній землі…»
02.09.2025|Віктор Вербич
Книга долі Федора Литвинюка: ціна вибору
01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Одухотворений мегавулкан мезозойської ери
25.08.2025|Ярослав Поліщук
Шалений вертеп

Літературний дайджест

27.03.2020|09:24|Буквоїд

Джеймі Олівер запустив телешоу про те, що і як готувати під час карантину

Всесвітньо відомий британський кулінар Джеймі Олівер створив нове кулінарне шоу, в якому показуватиме, що готувати смачну і корисну їжу можна навіть з тих продуктів, якими ви запаслися на карантин.

Перший випуск шоу «Jamie: Keep Cooking and Carry On» стартував 23 березня на телеканалі Channel 4.

Джеймі ділитиметься простими рецептами, порадами та лайфхаками, спеціально розробленими для готування у цей непростий час, коли безліч людей перебувають на карантині та не виходять з дому.

 Від геніальних ідей щодо замороженої їжі до страв, приготованих із продуктів у вашому холодильнику, – Джеймі покаже, як зробити поживну і смачну їжу, використовуючи прості інгредієнти.

 Окрім того, британський кулінар розкаже і покаже, як легко зробити хлібне тісто та макаронні вироби з нуля. Ну і звісно, з чим їх подавати. 

«Готувати поживні страви для себе та своїх близьких ніколи не було настільки важливо. Це шоу наповнять легкі та смачні рецепти страв, якими зможе насолоджуватися вся родина, а також безліч порад, прийомів та лайфхаків, які допоможуть адаптувати рецепти до продуктів, які у вас є», – зауважив Джеймі Олівер.

А також багато цікавих рецептів від Джеймі Олівера можна переглянути на його YouTube-канала чи у книжках «Смачні страви за 30 хвилин від Джеймі», «Готуємо з Джеймі» та «Супер`їжа на щодень».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

13.10.2025|12:48
«Гетьманіана Старицького»: Унікальна виставка відкриває зв´язок між Козацькою добою та сучасною боротьбою
13.10.2025|12:40
«Крилатий Лев – 2025»: У Львові назвали найкращих авторів прозових рукописів
13.10.2025|12:35
Завершується прийом зголошень на Премію імені Юрія Шевельова-2025
13.10.2025|12:21
12 топових видавництв, десятки книжкових новинок та фігура-гігантка Лесі Українки: Україна вдруге на LIBER
11.10.2025|13:07
Засновник Ukraїner Богдан Логвиненко мобілізувався до ЗСУ: "Не бути пліч-о-пліч - емоційно складніше"
11.10.2025|13:02
Вероніка Чекалюк презентує у Відні унікальні "метафоричні карти" для спілкування за столом
09.10.2025|19:19
Ласло Краснагоркаї — Нобелівський лауреат із літератури 2025 року
07.10.2025|17:37
“Тисяча осяйних сонць”: бестселер про долі жінок в Афганістані вийшов українською
06.10.2025|15:47
«Основи» готують до друку три романи Самюеля Бекета до 120-річчя автора
06.10.2025|15:34
Стартував прийом заявок на Премію Читомо-2025 за видатні досягнення у книговиданні


Партнери