Re: цензії

27.06.2025|Ірина Фотуйма
"Коні не винні" або Хроніка одного щастя
26.06.2025|Михайло Жайворон
Житомирський текст Петра Білоуса
25.06.2025|Віктор Вербич
Про що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
25.06.2025|Ігор Зіньчук
Бажання вижити
22.06.2025|Володимир Даниленко
Казка Галини Пагутяк «Юрчик-Змієборець» як алегорія про війну, в якій ми живемо
17.06.2025|Ігор Чорний
Обгорнена сумом смертельним душа моя
13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Звичайний читач, який став незвичайним поетом
12.06.2025|Ігор Зіньчук
«Європейський міст» для України
07.06.2025|Ігор Чорний
Сни під час пандемії
03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Каміння не мовчить: контур герменевтики

Літературний дайджест

29.12.2013|14:42|"Эксмо"

Александр Селезнев. «Праздничная выпечка. Простые рецепты»

Праздничный стол – один из главных героев любого торжества. Традиционно к блюдам, подаваемым на стол по особым случаям, предъявляются повышенные требования.

Мы стараемся не просто вкусно накормить гостей, но и поразить их воображение. Венчает трапезу Его Величество Десерт! Конечно, можно просто купить готовый торт в ближайшем магазине, но если вы хотите в финале праздничного ужина поставить восклицательный знак, а не банальную точку, воспользуйтесь советами самого известного кондитера страны.

В издательстве «Эксмо» выходит новое творение Александра Селезнева. В книге «Праздничная выпечка. Простые рецепты» автор делится пошаговыми техниками приготовления эффектных блюд для праздничного стола. Александр Селезнев знает, как велико значение праздников в нашей жизни. Часы, которые мы проводим в кругу родных и близких за красиво накрытым столом, запоминаются на долгие годы. Помимо рецептов, в книге приводятся интересные истории и рассказы о праздничных традициях разных народов.

Проштудировав новую книгу Александра Селезнева, вы научитесь готовить пряный свекольный пирог, медовые груши в тесте, нежнейший малиновый мусс, оригинальную детскую пиццу, сдобный кулич на сливках, модные капкейки с кокосовыми цукатами и даже настоящий свадебный торт – венец кондитерского мастерства!



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

01.07.2025|21:38
Артур Дронь анонсував вихід нової книги "Гемінґвей нічого не знає": збірка свідчень про війну та життя
01.07.2025|18:02
Сергію Жадану присуджено австрійську державну премію з європейської літератури
01.07.2025|08:53
"Дикий Захід" Павла Казаріна тепер польською: Автор дякує за "довге життя" книги, що виявилась пророчою
01.07.2025|08:37
«Родовід» перевидає «З країни рижу та опію» Софії Яблонської
01.07.2025|08:14
Мартин Якуб презентував у Житомирі психологічний детектив "Гріх на душу"
01.07.2025|06:34
ТОП-10 книг ВСЛ за червень 2025 року
01.07.2025|06:27
Українська письменниця Євгенія Кузнєцова у лонглисті престижної премії Angelus
29.06.2025|13:28
ВСЛ оголосило передзамовлення на книжку Юлії Чернінької "Бестселер у борг"
26.06.2025|19:06
Дмитро Лазуткін став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди
26.06.2025|14:27
Роман, що повертає емпатію: у Луцьку вийшла книжка Костянтина Коверзнєва


Партнери