Re: цензії

24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій
«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Джерела мови російського тоталітаризму
18.04.2025|Ігор Зіньчук
Роман про бібліотеку, як джерело знань
18.04.2025|Валентина Семеняк, письменниця
За кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
12.04.2025|Андрій Содомора
І ритмів суголосся, й ран...
06.04.2025|Валентина Семеняк
Читаю «Фрактали» і… приміряю до себе
05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ
«Ненаситність» Віткація
30.03.2025|Ігор Чорний
Лікарі й шарлатани
Пісня завдовжки у чотири сотні сторінок
11.03.2025|Марина Куркач, літературна блогерка, м. Кременчук
Жінкам потрібна любов

Літературний дайджест

29.12.2013|14:42|"Эксмо"

Александр Селезнев. «Праздничная выпечка. Простые рецепты»

Праздничный стол – один из главных героев любого торжества. Традиционно к блюдам, подаваемым на стол по особым случаям, предъявляются повышенные требования.

Мы стараемся не просто вкусно накормить гостей, но и поразить их воображение. Венчает трапезу Его Величество Десерт! Конечно, можно просто купить готовый торт в ближайшем магазине, но если вы хотите в финале праздничного ужина поставить восклицательный знак, а не банальную точку, воспользуйтесь советами самого известного кондитера страны.

В издательстве «Эксмо» выходит новое творение Александра Селезнева. В книге «Праздничная выпечка. Простые рецепты» автор делится пошаговыми техниками приготовления эффектных блюд для праздничного стола. Александр Селезнев знает, как велико значение праздников в нашей жизни. Часы, которые мы проводим в кругу родных и близких за красиво накрытым столом, запоминаются на долгие годы. Помимо рецептов, в книге приводятся интересные истории и рассказы о праздничных традициях разных народов.

Проштудировав новую книгу Александра Селезнева, вы научитесь готовить пряный свекольный пирог, медовые груши в тесте, нежнейший малиновый мусс, оригинальную детскую пиццу, сдобный кулич на сливках, модные капкейки с кокосовыми цукатами и даже настоящий свадебный торт – венец кондитерского мастерства!



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

24.04.2025|19:16
Ееро Балк – лауреат премії Drahomán Prize за 2024 рік
24.04.2025|18:51
Гостини у Германа Гессе з українськомовним двотомником поезії нобелівського лауреата
21.04.2025|21:30
“Матуся – домівка” — книжка, яка транслює послання любові, що має отримати кожна дитина
18.04.2025|12:57
Під час обстрілу Харкова була пошкоджена книгарня «КнигоЛенд»
14.04.2025|10:25
Помер Маріо Варгас Льоса
12.04.2025|09:00
IBBY оголосила Почесний список найкращих дитячих книжок 2025 року у категорії «IBBY: колекція книжок для молодих людей з інвалідностями»
06.04.2025|20:35
Збагнути «незбагненну незбагнеж»
05.04.2025|10:06
Юлія Чернінька презентує свій новий роман «Називай мене Клас Баєр»
05.04.2025|10:01
Чверть століття в літературі: Богдана Романцова розкаже в Луцьку про книги, що фіксують наш час
05.04.2025|09:56
Вистава «Ірод» за п’єсою Олександра Гавроша поєднала новаторство і традицію


Партнери