Re: цензії
- 08.04.2024|Ігор ЧорнийЗлодії VS Революціонери: хто кращий?
- 04.04.2024|Ігор Бондар-ТерещенкоЛеді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
- 03.04.2024|Марта Мадій, літературознавицяФантасмагорія імперського пластиліну
- 28.03.2024|Ігор ЧорнийПрощання не буде?
- 20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наукСвітиться сонячним спектром душа…
- 20.03.2024|Віктор ПалинськийУ роздумах і відчуттях
- 20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професорЖиттєве кредо автора, яке заохочує до читання
- 20.03.2024|Віктор ВербичНіна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
- 18.03.2024|Ігор ЗіньчукКумедні несподіванки на щодень
- 17.03.2024|Ольга Шаф, м.ДніпроКоло Стефаника
Видавничі новинки
- Фредерік Верно, "Рейвах"Книги | Буквоїд
- Ніна Горик. "Лінії оборони"Книги | Буквоїд
- Олег Крот. "Комунікації"Книги | Буквоїд
- Таіс Золотковська. "Лінія зусилля"Книги | Буквоїд
- У Vivat вийшла нова книжка Марка ЛівінаКниги | Буквоїд
- Юрій Яновський. "Майстер корабля"Проза | Буквоїд
- Ольга Кобилянська. "За ситуаціями"Проза | Буквоїд
- Іван Франко. "Маніпулянтка"Проза | Буквоїд
- Анатолій Дністровий. "Битва за життя: щоденник 2022 року"Історія/Культура | Буквоїд
- Павло Паштет Белянський. "Я працюю на цвинтарі"Проза | Буквоїд
Літературний дайджест
Александр Селезнев. «Праздничная выпечка. Простые рецепты»
Праздничный стол – один из главных героев любого торжества. Традиционно к блюдам, подаваемым на стол по особым случаям, предъявляются повышенные требования.
Мы стараемся не просто вкусно накормить гостей, но и поразить их воображение. Венчает трапезу Его Величество Десерт! Конечно, можно просто купить готовый торт в ближайшем магазине, но если вы хотите в финале праздничного ужина поставить восклицательный знак, а не банальную точку, воспользуйтесь советами самого известного кондитера страны.
В издательстве «Эксмо» выходит новое творение Александра Селезнева. В книге «Праздничная выпечка. Простые рецепты» автор делится пошаговыми техниками приготовления эффектных блюд для праздничного стола. Александр Селезнев знает, как велико значение праздников в нашей жизни. Часы, которые мы проводим в кругу родных и близких за красиво накрытым столом, запоминаются на долгие годы. Помимо рецептов, в книге приводятся интересные истории и рассказы о праздничных традициях разных народов.
Проштудировав новую книгу Александра Селезнева, вы научитесь готовить пряный свекольный пирог, медовые груши в тесте, нежнейший малиновый мусс, оригинальную детскую пиццу, сдобный кулич на сливках, модные капкейки с кокосовыми цукатами и даже настоящий свадебный торт – венец кондитерского мастерства!
Коментарі
Останні події
- 19.04.2024|19:24"Бородатий Тамарин" готує до друку книжку Роберта Пíрі "Північний полюс"
- 19.04.2024|18:17Галину Крук номіновано на Griffin Poetry Prize
- 18.04.2024|16:40Автор дитячого фентезі «Кий і морозна орда» розповість про новий мультивсесвіт за мотивами української міфології
- 18.04.2024|15:19Сьогодні у Тернополі Юлія Чернінька презентує "Барні 613"
- 18.04.2024|15:15Відкрито передзамовлення на книгу Вікторії Амеліної «Свідчення»
- 16.04.2024|18:08Помер Дмитро Капранов
- 16.04.2024|18:05Електронні книжки: що і як читають українці?
- 14.04.2024|20:47«Видавництво Старого Лева» започатковує цикл подій про Схід та Південь України
- 10.04.2024|14:36Переклади книжок Асєєва та Жадана номінували на PEN America Translation Prize
- 08.04.2024|17:579 квітня у Івано-Франківську Юлія Чернінька презентує книгу "Барні 613"