Буквоїд

Кулінарні панегірики Бориса Бурди

20.02.11 21:12 / Буквоїд
Хочете дізнатися, яке єдине блюдо кухні СРСР популярне в Японії? Яке блюдо нещодавно включили до британського «споживчого кошика»? Що міняли в рецептурі ковбас, які йшли в закриті розподільники?
Що п´ють з шоти, що з сніфтер, а що з хайболли? Як правильно вибрати майонез? Яка «біла смерть» найсмертоносніша - цукор, сіль або глютамат натрію? За кого в 1937 році вийшли заміж бургундські вина? Яке вино головний винороб Масандри називав «молоком старих»? Хто входить до «групи ризику» жіночого алкоголізму? Як купити по-справжньому гарне сало? У «Кулінарних панегіриках», третій книзі Бориса Бурди в серії «Пригощайтеся! ..», відповіді на всі ці та ще сотні інших ненудних питань. Борис Бурда. Кулінарні панегірики. Анабазис, 2011. – 216 с.  
Постійна адреса матеріалу: http://bukvoid.com.ua/news/books/2011/02/20/211209.html
Copyright © 2008 Буквоїд
При повному або частковому відтворенні посилання на Буквоїд® обов'язкове (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання). Адміністрація сайту може не розділяти думку автора і не несе відповідальності за авторські матеріали.