На ХІІ Київському книжковому ярмарку (5-8 листопада, вул. Фізкультури, 1, ст. м. Республіканський стадіон, експоцентр «Спортивний») працюватиме справжня кухня, де відвідувачів частуватимуть своїми стравами письменники і телеведучі.
У четвер, 5 листопада о 13.00, Даша Малахова, автор кулінарної книги «Картата потата» та ведуча кулінарної передачі на «Інтері», приготує для відвідувачів виставки свої фірмові мафіни. Даша чекає на прихильників корисного й здорового харчування на кухні одразу після церемонії офіційного відкриття виставки.
У п’ятницю, 6 листопада, о 13.00 Ірена та Гапа Карпи почастують голодних та спраглих читачів Куркою карі з зіра-рисом та палак-паніром.
У суботу, 7 листопада о 14.00, Брати Капранови запрошують на майстер-клас із приготування фірмового очаківського кулешу за рецептом професора Майбороди - звісно, з подальшою дегустацією! Спостерігати за процесом приготування кулешу у виконанні письменників та скуштувати страву можна буде на кухні.
Постійна адреса матеріалу: http://bukvoid.com.ua/events/ukraine/2009/10/27/210659.html
|